Demografia Polski - System Emerytalny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ju-rek · Opublikowano
To ustaw +200 i odkręć PBO -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
NIeźle. Ogólnie OC sie nie opłaca pod wzgędem energetycznym. I to bardzo. Na szybko porownalem 2 setupy. Dodam, ze stabilne. Nie jakies max oc tylko po prostu wartosci na ktorych moge grac w kazda gierke. 414W peak, 406W uśredniona konsumpcja energii. Niby 406W niewiele w takim benchmarku po OC, ale spójrz na to 274W peak, 266W uśredniona konsumpcja energii. To daje w peaku 414:274 = 1.5 czyli 50% wiecej energii, ale w uśrednionej konsumpcji UV jest jeszcze lepsze, 406:266 = 1.525 czyli 52.5% wiecej energii za 10% wieksza wydajnosc. Po prostu blackwelle opłaca sie uzywac z UV. Dlatego dobra wersja 5090 to jest sztos, ale nawet i 5080 jest spoko. -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
O, to masz jeszcze nieco lepszy VID Teraz widać jaki mój był kasztankiem. Ja na def zegarach i 1.12v mam 62C ale mam CLC z blokiem Core 1 i offsetem. Wentyle na chłodnicy 560mm/60mm, push/pull po 700rpm. -
Przez JohnB · Opublikowano
Daj znać jak z kulturą pracy się sprawuje -
Przez sideband · Opublikowano
Ty i tak masz sztukę z kosmosu Później Ci wrzucę zrzut z Q2 z ustawieniami to porównamy wydajność czy różnica wzrośnie. U mnie i tak zegar w Q2 RTX jest przynajmniej 130Mhz niższy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi