Jaycob 2 728 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Zainteresowanie jest prawie zerowe. Strzelili sobie w stopę premierą w tym samym czasie co Crimson Desert, a wisienką na torcie jest cena 339 zł na Steamie. Ciekawe, jakie będzie CCU. 1
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 1 godzinę temu, aureumchaos napisał(a): Ciezko bedzie wytrzymac do piatku w pracy... Pooglądaj sobie jak grają na początku to raczej nic ważnego nie będzie 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Tam jak grasz to i tak musisz oglądać filmiki po 50minut 1
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Serio cutscenki takie długie są? Bez opcji skipowania? Pytam, ponieważ nic a nic o tej grze nie wiem obiło mi się o uszy że to symulator chodzenia i tyle, nawet chyba żadnego filmiku nie widziałem.
bbandi 590 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Przecież to Kojima, tu filmiki są ważniejsze niż gra 2
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca A kto to ten Kojima ? Patrząc po googlach to jakiś reżyser/twórca/projektant i chyba oprócz MGSa który wyszedł na PC ten taki niby openworld to w nic innego od niego nie grałem.
caleb59 2 334 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Screen od znajomego, już można pobierać... 2
azgan 1 825 Opublikowano 17 Marca Autor Opublikowano 17 Marca 22 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Czyli jednak to będzię taki Death Stranding 2 Director's Cut Godzinę temu, Jaycob napisał(a): Zainteresowanie jest prawie zerowe. Strzelili sobie w stopę premierą w tym samym czasie co Crimson Desert, a wisienką na torcie jest cena 339 zł na Steamie. Ciekawe, jakie będzie CCU. Dokładnie tak
ODIN85 4 866 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca (edytowane) 52 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): Serio cutscenki takie długie są? Bez opcji skipowania? Pytam, ponieważ nic a nic o tej grze nie wiem obiło mi się o uszy że to symulator chodzenia i tyle, nawet chyba żadnego filmiku nie widziałem. Jeden ma ponad 50 minut, reszta mniej. Edytowane 17 Marca przez ODIN85
Kadajo 9 794 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca 53 minuty temu, bbandi napisał(a): Przecież to Kojima, tu filmiki są ważniejsze niż gra Będe zawiedziony jak będzie mniej niż 2-3H 2
Jaycob 2 728 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca (edytowane) Godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): A kto to ten Kojima ? Jak można nie znać Kojimy-sana? Na kolana niewierny! Edytowane 17 Marca przez Jaycob 5
Kadajo 9 794 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Kojima to mistrz, nawet do CP2077 go dali. Legenda 1
Phoenix. 6 909 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Spoko ze dodali RT https://videocardz.com/newz/death-stranding-2-adds-dlss-fsr-xess-and-ray-tracing-on-pc 2
Reddzik 3 838 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca O kurde, to już będzie chyba warto ograć na PC
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca @Jaycob MGSy to nie moja bajka, więc kolesia w ogóle nie kojarzę, a gdybym nie googlną to bym tym bardziej nie wiedział kto to jest Znam dwóch mistrzów czyli Akirę Toriyama i Hidetakę Miyazaki i tyle mi wystarczy 1
Jaycob 2 728 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Kojima to taki trochę Tarantino gier, ale momentami jeszcze bardziej odklejony (w tej grze chodzisz po górach z dzieckiem zamkniętym w słoiku, które wykrywa duchy lol) Kilkudziesięciominutowe cutscenki w ogóle nie przeszkadzają, bo są genialnie zrealizowane. Jedyne przerywniki (za Yakuzą), których nigdy nie chcę skippować. 2
Ryszawy 747 Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Trzeba przyznać, że Kojima umie w trailery i dobór muzyki. A ten mem od DITMD jest trafiony w punkt, chłop po prostu pali najlepsze zielsko na świecie.
brainq 70 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca U mnie też będzie grane a Crimson desert kiedy indziej się sprawdzi. 1 1
STALKER 157 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Osobiście to symulator kuriera gra dno chłam roku marnowanie życia. Pozdro. 1 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Tak było w pierwszej części. Teraz to bardziej symulator tirowca
Rekomendowane odpowiedzi