ODIN85 3 502 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca No ale jak grudzień na pc to bym poczekał jednak
Phoenix. 4 727 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Trailer genialny, graficznie majstersztyk. Wczoraj opaliłem po przerwie na PC grę ale totalnie się zgubiłem nawet w klawiszologi. Zastanawiam się czy zacząć od nowa na PC czy kupić na konsoli.
Spychcio 802 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Day1, świetnie wygląda ten nowy trailer/gameplay. Mam nadzieję, że wycisną dodatkowo z PROsiaka co się da. Z takich graficznych pokazów w tej generacji chyba tylko jeszcze GTA6, Intergalactic i Horizon 3.
Vulc 2 191 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Najwyższy. Proponuję trzymać się głównego wątku i nie spędzać zbyt dużo czasu na fetch questach. 1 2
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Ładnie wygląda DS2, tylko żeby nie było tak okrutnie nudne i powolne jak pierwsza część. 1
Reddzik 2 775 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) Dla mnie nie było nudne, spędziłem w niej Kupiłem upgrade do DC za 20zł na steamie, to teraz trzeba ograć przed premierą drugi raz. edit Edytowane 8 Maja przez Reddzik
Phoenix. 4 727 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja 14 godzin temu, Henryk Nowak napisał(a): Ładnie wygląda DS2, tylko żeby nie było tak okrutnie nudne i powolne jak pierwsza część. Wszystkie bolączki jednynki są poprawione lub zniwelowane do zera Włącznie z uproszczeniem menu. Także jak ktoś ograł jedynkę i mu się podobała to tutaj będzie w 7 niebie. Osobiście grę zacząłem ale nie skończyłem i chyba zacznę od nowa bo jak odpaliłem po kilku msc to miałem nawet problem ze sterowaniem, co gdzie i jak.
Vulc 2 191 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja 11 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Wszystkie bolączki jednynki są poprawione lub zniwelowane do zera Włącznie z uproszczeniem menu. Także jak ktoś ograł jedynkę i mu się podobała to tutaj będzie w 7 niebie. Pożyjemy zobaczymy, obietnic przed premierą zazwyczaj nie brakuje. Ja byłem zmęczony jedynką w wielu miejscach, ale produkcji z taką atmosferą jest na rynku niewiele. 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Padzik https://gamefinity.pl/produkt/kontroler-pad-ps5-sony-dualsense-death-stranding-2-on-the-beach
Reddzik 2 775 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja (edytowane) Pewnie było, wydaje mi się że to widziałem, ale trwa 10min, ale Playstation Polska dopiero co wrzuciło z polskimi napisami Edytowane 30 Maja przez Reddzik
Roman_PCMR 866 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Warto przechodzic DS przed DS2? Za pierwszym razem odbilem sie nie milosiernie.....
zoomehsak 49 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 2 minuty temu, Roman_PCMR napisał(a): Warto przechodzic DS przed DS2? Za pierwszym razem odbilem sie nie milosiernie..... Miłem dokładnie tak samo. Pamiętam, że kiedyś DS było za darmo ale nawet nie dodałem do biblioteki ;- )
tomcug 2 440 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Na pewno warto, bo fabularnie są mocno powiązane.
Kakarotto 730 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja @Roman_PCMRFabuła DS do najprostszych nie należy, a w dwójce pewnie będzie sporo odniesień, więc raczej byłoby wskazanym pierwszą część zaliczyć albo przynajmniej jakieś podsumowanie fabuły. Z drugiej strony, to będzie kolejny symulator kuriera, więc jeśli przez to się odbiłeś od jedynki, to raczej słabo to widzę.
ODIN85 3 502 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja 8 godzin temu, Roman_PCMR napisał(a): Warto przechodzic DS przed DS2? Za pierwszym razem odbilem sie nie milosiernie..... To bezpośrednia kontynuacja. Teraz wracać pewnie będzimy w drugą stronę
Phoenix. 4 727 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja (edytowane) Ja gralem z jakies 12h i pozniej przerwalem bo sprzedalem kompa, po ponad pol roku jak wrocilem to niestety nie potrafie sie odnalezc w kwesti sterowania i fabuly wiec od jutra zaczynam od nowa Gierecza działa jak zloto, wrzucilem DLSS Transformer, locka w grze na 144fps i mozna zaczac grac i karta nie dziala nawet na pol gwizdka, a do DS2 trzeba zdazyc. Edytowane 31 Maja przez Phoenix. 1
Rekomendowane odpowiedzi