Skocz do zawartości

DOOM: The Dark Ages - PC, XSX, PS5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wogóle to ta gra wygląda na nudy, latanie po wielkich arenach to było fajne w czasach Serious Sama, teraz bym wolał coś bardziej liniowego z efektami zaskoczenia a nie 100 wrogów na ekranie.

Zagrać zagram bo w GP będzie ale nigdy bym za taką gre większej kasy nie dał, mogli już te areny odpuścić i zrobić coś w stylu Doom 3 czy horroru ale po co? arena łatwiejsza do zrobienia.

Opublikowano
34 minuty temu, Kadajo napisał(a):

Dobra robota 😅

Grafika nic się nie zmieniła, polowa FPS wyparowała 🤣

To by trzeba porownac bez RT, akurat jesli chodzi o oswietlenie przy uzyciu RT w grach, zawsze to robi super robote.  Tylko taka opcja powinna byc opcjonalna a nie wymuszona.

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

Chcieliście dllsy, fg i inne pierdoły to się nie dziwcie że producenci olewają optymalizację, jak dalej tak pójdzie, to te ficzery będą ledwo generować 30 fps :E  

Dlatego kupuję tylko NV, bo przynajmniej DLSS4 + FG robią robotę i jakoś to idzie przypudrować. 

A tacy ludkowie na RX7000 już nie zobaczą FSR4 i mają kaszanę z obrazu. 

Opublikowano
4 minuty temu, Jaycob napisał(a):

I to jest dla mnie zrozumiałe. Zamiast korzystać z tanich opcji i grać legalnie, niektórzy narzekają na drogie gry, a potem wolą kraść z torrentów.

Żeby grać legalnie to muszą zasłużyć.

A DOOM jest na tyle nudny już dla mnie że nawet piracić mi się nie chce. Wiem że nie przejdę tej gry po prostu. 

• Upvote 2
Opublikowano
41 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Nie ma żadnej alternatywy:(

Dla ameby na pewno.

6 minut temu, Jaycob napisał(a):

I to jest dla mnie zrozumiałe. Zamiast korzystać z tanich opcji i grać legalnie, niektórzy narzekają na drogie gry, a potem wolą kraść z torrentów.

Ale jakiej? Game pass? A przyszło ci do głowy że być może właśnie o to chodziło? Zmusić, zepchnąć wszystkich w stronę wypożyczania? Nie będziesz miał nic i będziesz szczęśliwy pasuje tu idealnie. Game pass to największy rak jaki zrodziła ta branża. Nie dołożę do tego już nigdy nawet grosza.

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 3
Opublikowano
3 minuty temu, galakty napisał(a):

Żeby grać legalnie to muszą zasłużyć.

A DOOM jest na tyle nudny już dla mnie że nawet piracić mi się nie chce. Wiem że nie przejdę tej gry po prostu. 

I dlatego zawitałeś do tego tematu:hihot:

Opublikowano
6 minut temu, Kadajo napisał(a):

Ale jakiej? Game pass? A przyszło ci do głowy że być może właśnie o to chodziło? Zmusić, zepchnąć wszystkich w stronę wypożyczania? Nie będziesz miał nic i będziesz szczęśliwy pasuje tu idealnie. Game pass to największy rak jaki zrodziła ta branża. Nie dołożę do tego już nigdy nawet grosza.

No właśnie, klasyczny efekt gotowanej żaby i nagle okazuje się, że nie ma wyjścia i musisz to kupić. Obawiam się czasów, kiedy zostaną nam tylko abonamenty na wszystko.

Opublikowano
3 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Formula jest juz po prostu oklepana, ja odbilem sie juz od Dooma z 2016r, gierka swoich amatorow znajdziee, tym bardziej, ze jest w game pass.

Może giera jest spoko. Ciekawy jestem jak muzyka wypadła bo po skandalu z czasów Eternala to nie mam już zbyt dobrego zadania o id software.

Opublikowano
4 minuty temu, caleb59 napisał(a):

No właśnie, klasyczny efekt gotowanej żaby i nagle okazuje się, że nie ma wyjścia i musisz to kupić. Obawiam się czasów, kiedy zostaną nam tylko abonamenty na wszystko.

Abonamenty i granie w chmurze ;) Patrząc na ceny PC to wcale nie taka nierealna przyszłość. Po co płacić za GPU 3k i mieć 60 FPS w grach z RT (bo już nie wyłączysz)? Abo na granie w chmurze i możesz mieć laptopa podpiętego pod TV...