Reddzik 2 774 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia (edytowane) Jaki jest obecny stan wersji z wczesnego dostępu? „Aktualnie w grze zaimplementowano trzon rozgrywki i około 15 godzin zawartości. Więcej możecie się dowiedzieć w sekcji „O tej grze” na naszej stronie w sklepie Steam. Wszystkie elementy rozgrywki mogą być nieco niedoszlifowane i nie obsługiwać udogodnień, których można by się spodziewać w pełnej wersji gry, dlatego we wczesnym dostępie poza opracowywaniem nowej zawartości w oparciu o wasze opinie planujemy również dopracowywać funkcje, które już znajdują się w grze. Gra wieloosobowa dostępna jest w wersji zapoznawczej, która jest funkcjonalna, ale nie oferuje wszystkich funkcji.” Czy cena gry ulegnie zmianie podczas i po wczesnym dostępie? „Cena w trakcie wczesnego dostępu będzie znacząco niższa niż cena po premierze. Zamierzamy stopniowo ją zwiększać wraz z kolejnymi stadiami rozwoju prac aż do momentu wypuszczenia wersji 1.0.” To tylko z FAQ z gry, jak ktoś pogra to niech da znać jak to działa, jaki jest stan gry. Bo te 111zł nie jest tak tragiczne jakby miało być z 200zł+ na premierę. Widzę, że u nas jak zawsze wyższa cena Edytowane 1 Sierpnia przez Reddzik 4
Jaycob 1 934 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia 10 minut temu, Reddzik napisał(a): Jaki jest obecny stan wersji z wczesnego dostępu? „Aktualnie w grze zaimplementowano trzon rozgrywki i około 15 godzin zawartości. Więcej możecie się dowiedzieć w sekcji „O tej grze” na naszej stronie w sklepie Steam. Wszystkie elementy rozgrywki mogą być nieco niedoszlifowane i nie obsługiwać udogodnień, których można by się spodziewać w pełnej wersji gry, dlatego we wczesnym dostępie poza opracowywaniem nowej zawartości w oparciu o wasze opinie planujemy również dopracowywać funkcje, które już znajdują się w grze. Gra wieloosobowa dostępna jest w wersji zapoznawczej, która jest funkcjonalna, ale nie oferuje wszystkich funkcji.” Czy cena gry ulegnie zmianie podczas i po wczesnym dostępie? „Cena w trakcie wczesnego dostępu będzie znacząco niższa niż cena po premierze. Zamierzamy stopniowo ją zwiększać wraz z kolejnymi stadiami rozwoju prac aż do momentu wypuszczenia wersji 1.0.” To tylko z FAQ z gry, jak ktoś pogra to niech da znać jak to działa, jaki jest stan gry. Bo te 111zł nie jest tak tragiczne jakby miało być z 200zł+ na premierę. Widzę, że u nas jak zawsze wyższa cena Polacy jak zwykle z ceną. 1
Reddzik 2 774 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Koleś pograł 6h i ma 20lvl. Więc nie jest to 15h o jakich piszą.
Jaycob 1 934 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Jeśli nie speedrunował to te 6h jak na hack & slasha to trochę bida. Za 111 zł spodziewałem się jednak czegoś bliżej 10 - 15h zabawy.
PaVLo 919 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Ale jak wyjdzie wersja finalna, to przecież już nie będziesz nic dopłacał
Jaycob 1 934 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia No niby nie dopłacę do pełnej wersji, ale i tak średnio mnie to pociesza. Już raz się sparzyłem na EA - mam jedną grę, która od dwóch lat siedzi we wczesnym dostępie i końca nie widać. Dlatego teraz trochę ciężko było by mi się cieszyć z 6 godzin zawartości za stówkę, nawet jeśli kiedyś będzie więcej.
Reddzik 2 774 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Poczekajmy, Kiszak gra, jacyś inni streamerzy, którzy nie mieli wczesnego dostępu, to się zobaczy ile im zejdzie, on pewnie był zaznajomiony w boju, więc poszło szybko. 1
Lukas85 0 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia RTX 2070 w minimalnych Pograł już ktoś? Jak wrażenia?
ODIN85 3 502 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia Pierwsza nowa gra i wywalenie do pulpitu... 4k Epic nawet nie ma 60fps Dlls Q ponad 70 fps FG ponad 100. Dużo pracy jeszcze
dawidoxx 975 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia No niezle to działa.. u mnie 4k epic i niekiedy potrafi spaść do 50 klatek.. wiadomo ze to kwestia braku konkretnej optymalizacji, ale kurde nie ma tam aż takich fejerwerków graficznych i nawet na w miare dobrym sprzęcie takie cuda.. Ogólnie to odczucia srednie, myslalem ze pogram na padzie, ale gierka kompletnie nie jest do niego przystosowana - głownie mam na myśli interfejs i poruszanie się po ekwipunku - oby to poprawili. Nie wiem czy jest jakiś cap na lvl ale grałem pół godziny i wbiłem 8 1 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) I tak w to nie będę teraz grał. Kupiłem żeby nie przepłacać na premierę Edytowane 2 Sierpnia przez ODIN85
dawidoxx 975 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia Mądre Na razie jak na ea to zawartości jest mało.. jak ktoś chce oszczędzić tak jak Odin to ok, ale jak ktoś chce kupić aby teraz pograć to jednak bym się wstrzymał 2 2
Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia Godzinę temu, dawidoxx napisał(a): Ogólnie to odczucia srednie, myslalem ze pogram na padzie, ale gierka kompletnie nie jest do niego przystosowana - głownie mam na myśli interfejs i poruszanie się po ekwipunku - oby to poprawili. To ja pass, bo już prawie w ogóle nie gram na M+K. 1
Reddzik 2 774 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) Kondyss na streamie skończył to całe EA, masakra w jakim czasie i jak mówił nie speedrunował, robił poboczne questy. Chwilę oglądałem ale jakieś 30min+ miałem go w tle i słuchałem. Czas poniżej 4 godzin Ma 17lvl. Opinia ze streama https://www.twitch.tv/kondyss/clip/ReliableTiredSkirretWow-p0CoicSNfAnnjY36 Edytowane 2 Sierpnia przez Reddzik 2
ODIN85 3 502 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia Ktoś tu zapomniał na czym polega wczesny dostęp.
Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) Ale nikt o tym nie zapomniał - PoE 2 i tak miało masę więcej zawartości niż TQ2. Te 4-6h za stówkę na w tym momencie to jest żart. Trzeba czekać do 2026. Edytowane 2 Sierpnia przez Jaycob 1 2
Reddzik 2 774 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) BG3 też miało więcej zawartości w EA, Last Epoch tak samo, a kosztowało więcej. Te EA w tej cenie i taka zawartość to raczej lipa, mogli wydać w formie dema dla testu, a nie w takiej cenie. Spokojnie się poczeka, bulić tyle i mrozić kasę na rok albo i dłużej to ogólnie bezsensu. Edytowane 2 Sierpnia przez Reddzik 1 2
Asag 284 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia 7 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Ktoś tu zapomniał na czym polega wczesny dostęp. Nie, po prostu nawet na standardy EA zawartości jest bardzo mało. Pytanie kiedy mają w planach coś dodać bo to bardziej wygląda jak demo niż EA. 2
Zdzichon 69 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia Kupiłem z myślą że to takie demo i jakby co to po godzince oddam na steamie w razie czego, się skoro ma być droższa to zostawiam bo wygląda zachęcająco. Grafika i muzyka super. Grecki klimacik pierwsza klasa. Od razu niestety widać że to UE5 bo stutterfest solidny. Mechanicznie jest obiecująco chociaż widać że sporo zaczerpnięte z Diablo i PoE. Mam nadzieję że nie uproszczą zbytnio. Itemizacja na ten moment na szczęście wygląda dużo lepiej niż w D4. Tempo progresu trochę zbyt szybkie jak na mój gust, ale może podkręcili na potrzeby early access.
Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Sierpnia Opublikowano 2 Sierpnia Fextralife powiedział, że wersja 1.0 ma wyjść dopiero pod koniec 2026 - info prosto od devów. 1
galakty 3 331 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia Ja na razie się wstrzymuję, ale będę obserwował. 1
Spychcio 802 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Ja kupiłem za te 111zł, ale nie gram. Czekam do pełnej premiery, nawet jak to będzie pod koniec 2026r. :)) 1
dawidoxx 975 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Ja bym to bardziej nazwał płatnym demem... cikeawe co jakiś czas będą coś dodawać
Rekomendowane odpowiedzi