Skocz do zawartości

Titan Quest II

azgan

Rekomendowane odpowiedzi

Też podchodze do projektu na zimno z tego względu. Szkoda że Crate robi kolejny dodatek do Grim Dawn zamiast nowej gry, GD juz mam tak przemielone że raczej nie wrócę, mimo że to fenomenalna gra z unikalnym klimatem umierającego świata. W sumie chyba jedyny H&S w którym zwracam uwagę na fabułę.

Dnia 1.11.2024 o 00:19, Spychcio napisał:

Ooo nie widziałem tutaj tego tematu azgan:))

Uwielbiam pierwszego Titana, mam z nim wiele miłych wspomnień z młodzieńczych lat.

Bardzo czekam na premierę i będę grał Day1. Pewnie przegram w nim setki godzin:)

Mam nadzieję że będzie lepsze od Diablo IV na premierę 😁

5 godzin temu, azgan napisał:

Mam nadzieję że będzie lepsze od Diablo IV na premierę 😁

A ja liczę, że będzie to taka wolniejsza gra bo te super szybkie buildy w Diablo niszczą mi immersję z grania, tak samo byłoby z Titanem 2. Zwłaszcza, że to starożytna Grecja a nie jakieś fantasy gdzie wszyscy poruszają się z prędkością światła.

Widzę, że nawet trafił się temat drugiej części tez zacnej gry. Sam przechodzę jedynkę chyba dwudziestą postacią, ale pierwszy raz z HDR, więc doznania są jakby trochę nowe :) Ogłoszenie drugiej części bardzo mnie ucieszyło. Wiadomo, że nowi twórcy, co budzi spore obawy, ale trzeba mieć nadzieję, że będą mocno wzorowali się na jedynce. Na pewno odpuszczę pierwszą fazę "życia" dwójki, bo produkt będzie wymagał długiego szlifowania.