Pavel87 737 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, Dudzio napisał(a): Tyle było płaczu na temat wyglądu bohaterki i twórcy wyszli z tego bardzo zręcznie - dodając kreator postaci W sumie to chyba niewielu się tego spodziewało. Myślałem, że będą twardzi w swoim postanowieniu, ale moim zdaniem bardzo dobra decyzja
samsung70 217 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 16 godzin temu, ODIN85 napisał(a): kopanie kurczaków na bank nie pojawi się w finalnej wersji bo takie zachowanie może urazić fanów kurczakow i traktowania zwierząt na równi z ludzmi...
skypan 1 860 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Trochę martwi mnie optymalizacja. No było widać na prezentacji, że jest średnio. No ale wiadomo. Dadzą M/FG i będzie git
VRman 3 067 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 48 minut temu, samsung70 napisał(a): kopanie kurczaków na bank nie pojawi się w finalnej wersji bo takie zachowanie może urazić fanów kurczakow i traktowania zwierząt na równi z ludzmi... Takie czasy Mi się do AI filmiku w którym babcia wali kurczaka patelnią doczepił koleś, który protestuje w komentarzach, że mam takich filmików nie robić, bo on się źle czuje widząc taką przemoc. I napisał obok, że wie, że to AI, ale i tak. A pokaz mnie nie zachęcił. Co do "zręcznie wybrnęli" - przykleili pani "Powróżyć?" uśmiech, żeby wyglądała sympatyczniej i tyle. Kreator postaci spoko, ale gierka wygląda tak generycznie i nijako, że mnie nie zainteresowali, ale mnie tam 3/4 z tego czym się chwalą w ogóle nie interesi. Że można być właścicielem nieruchomości i eksmitować kogoś, kto rok później będzie cię rozpoznawał na ulicy i nie lubił. WTF? Na cholerę mnie to?
Rekomendowane odpowiedzi