Skocz do zawartości

The Last of Us Part II Remastered - PS5, PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 13.12.2024 o 08:33, Roman_PCMR napisał(a):

Oby gra se glupi ryj rozbila za to co zrobili z Joelem i fabula gry :( 

Zabawie się w górnika i odpowiem. Gra sobie ryja nie rozwali, bo jakby nie patrzeć w drugiej części się rozkręca trochę bardziej niż "Śmierć w Wenecji" a te początkowe sceny, które poruszyły nas wszystkim to chyba tylko efekt tego że Niel Dickman próbując zaruchać Anite i dał za dużo wolnej ręki pani scenarzystce. Koniec, końców Dickman nie zamoczył a nam zabili Joela. No i teraz zbliżamy się do nadchodzącej apokalipsy czyli drugi sezon TLOU w TV a tu będzie mocno niezręcznie, bo nawet amerykańskie feministki nie będą ot tak otwarcie się cieszyć, że zabito białego faceta, bo przypomnijmy jak go zabito. Joel został zatłuczony kijem o ile pamiętam poprawnie golfowym przez przedstawicielkę kadry olimpijskiej kobiet z NRD. Ehhh gdyby nie ta świruska od scenariusza to już byśmy mieli TLOUIII 

Opublikowano
1 minutę temu, Art385 napisał(a):

Zabawie się w górnika i odpowiem. Gra sobie ryja nie rozwali, bo jakby nie patrzeć w drugiej części się rozkręca trochę bardziej niż "Śmierć w Wenecji" a te początkowe sceny, które poruszyły nas wszystkim to chyba tylko efekt tego że Niel Dickman próbując zaruchać Anite i dał za dużo wolnej ręki pani scenarzystce. Koniec, końców Dickman nie zamoczył a nam zabili Joela. No i teraz zbliżamy się do nadchodzącej apokalipsy czyli drugi sezon TLOU w TV a tu będzie mocno niezręcznie, bo nawet amerykańskie feministki nie będą ot tak otwarcie się cieszyć, że zabito białego faceta, bo przypomnijmy jak go zabito. Joel został zatłuczony kijem o ile pamiętam poprawnie golfowym przez przedstawicielkę kadry olimpijskiej kobiet z NRD. Ehhh gdyby nie ta świruska od scenariusza to już byśmy mieli TLOUIII 

spoilery....

• Upvote 1
Opublikowano

A no tak, to że mi leży premierówka na półce od lat to nie znaczy, że ktoś nie żył w jaskini bez dostępu do internetu przez ostatnie kilka lat. Nie no żartuje nie ma na świecie gracza, który nie wie jak skończył Joel.

Opublikowano
48 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Kupiłeś? Przecież grałeś na ps5.. Ja tam nie widzę sensu brać tego na PC 

Do The Last of Us wracam co jakiś czas podobnie jak do Uncharted a PS5 już nie mam więc tak, kupiłem na STEAM. Remake Part I na PC wygląda praktycznie tak samo jak na PlayStation 5 więc jak podepnę pada DualSense wyjdzie praktycznie na to samo jak grałbym w to na konsoli 😉.

Opublikowano
1 godzinę temu, azgan napisał(a):

Do The Last of Us wracam co jakiś czas podobnie jak do Uncharted a PS5 już nie mam więc tak, kupiłem na STEAM. Remake Part I na PC wygląda praktycznie tak samo jak na PlayStation 5 więc jak podepnę pada DualSense wyjdzie praktycznie na to samo jak grałbym w to na konsoli 😉.

A na jakim pc będziesz ogrywał? 

Opublikowano
12 minut temu, dawidoxx napisał(a):

A na jakim pc będziesz ogrywał? 

Tym podłączonym z tyłu do OLED TV

1 godzinę temu, Art385 napisał(a):

+1 mając Dual Sensa siedzimy na PS5Pro+ xD

Ja praktycznie zawsze gram na padzie od XSX albo PS5. W tytułach od Sony oczywiście wybieram DualSense ale rzeczywiście to jest lepsza wersja od tego co jest na PS5 PRO z tym że jakiś powalających różnic i tak nie ma i nie będzie 😁

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Godzinę temu, dawidoxx napisał(a):

Gdzie masz ps5? 

Sprzedałem przed premierą PS5 PRO bo myślałem że będę robić przesiadkę 

Godzinę temu, dawidoxx napisał(a):

Co to za GPU siedzi w tym lapku? 

RTX4080 

• 3 tygodnie później...