Najgorsze, że to piszą nie zawsze podstarzałe Janusze co są na bakier z technologią. Samotność niektórym ryje banie. Z piątku na sobotę u mnie na dzielnicy młody chłopak strzelił samobója, wyskoczył z 9 piętra. Nawet jeszcze dzisiaj jak tam przechodziłem to były ślady krwi (myślałem, że służby dokładnie czyszczą takie miejsca). Nawet jakaś baba (w wieku tak na oko 40) robiła fotkę, ludzie też maja pomysły). Ostatnio zauważyłem, że media nie piszą o takich przypadkach, o samobójach możemy poczytać w statystykach ale nie są opisywane poszczególne przypadki.
Kupują raczej śpiochy albo czekacze i to tyle w zasadzie. Może jakieś pojedyncze wyjątki jeszcze. NIe liczę tych, którzy kupują do pracy bo karta i tak im się pewnie zwróci.
Kto miał kupić ten już kupił. Karty były w bardzo dobrych cenach jak na obecne realia jeszcze we wrześniu - październiku - po 10-11K PLN za dobre i bardzo dobre modele.
Zresztą kto ma jakieś pojęcie lub nawet na logikę rozkminia to wie że na święta i okres zimowy ceny zawsze lecą w górę. W przypadku GPU było dodatkowo trąbione że będzie tylko drożej.
BTW, w Beemce płaci nie tylko abo za wentylowane stołki ale za podgrzewane też, pewnie ma wyższy pakiet po prostu na oba ficzery, w każdym bądź razie nawet w gorzej wyposażonych musisz wykupić abo na grzanie dupy
Rekomendowane odpowiedzi