Skocz do zawartości

The Last of Us Part II Remastered - PS5, PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 9.07.2025 o 01:22, Keller napisał(a):

Device hung to u mnie było w Mass Effect gdy nie miałem pliku stronicowania x1.5 do ramu.

U mnie bez problemu przeszedłem The Last Of Us Part i i Part 2, a do tego któregoś Mass Effect bez pliku stronicowania (przy 64GB RAM), więc to raczej nie to.

Opublikowano
3 godziny temu, tgolik napisał(a):

U mnie po 17 godzinach 14% postępu gry. Myślę, że jestem w 1/3 gry. Skończę za rok-dwa. #AbbyTeam

Jedynka dla mnie nadal lepsza ale Part II też ma swoje momenty 

• Upvote 2
Opublikowano
8 godzin temu, Kadajo napisał(a):

Ten sam debil odpowiadał częściowo za historie w 1  ale wtedy nie dano mu 100% wolności twórczej i jak widać po części drugiej była to bardzo słuszna decyzja.

Za najnowsza grą ND tez w dużej mierze stoi ten debil wiec spodziewam się niezłego pasztetu od strony fabularnej.

Czyli debila artystę też trzeba powstrzymać, nawet jeśli w nie w całości to w pewnych momentach. W pierwszej grze to się udało i wyszło arcydzieło, a w drugiej puścili go samopas i oto skutki. Wyszło w II połowie gry fabularne gówno.

7 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

gra na 20h-25h korytarzowa

5 godzin temu, ShaDow_Pro napisał(a):

Ja lubiłem sobie zwiedzać i podziwiać miejsca i grafikę, skończyłem w niecałe 40h.

A ja pozwiedzałem jeszcze bardziej ten świat gry i znajdowałem wszystko co w nim było (każdą ścianę obszukałem i półkę), więc wyszło ponad 70 godzin.

• Haha 1