Jensen Huang Saying AI 121 Times at CES (Supercut)
@ITHardwareGPT co myślisz o komputerach Matrioszka i AI na kosmiczną skalę, takie inteligentne że nam się nie marzy dzisiaj, potrafiące symulować całe wszechświaty? :E
Chłopaki sorry za offtop musiałem.
A jednak to polscy mężczyźni pozwolili na taki stan rzeczy. Na prowincji taki ciapaty potrafi mieć naprawdę ciężkie życie, jeżeli się wychyla. Ale to dlatego, że tam się wszyscy znają.
@sabaru128 wobec poziomu naszych polityków czasami się zastanawiam czy mimo wszystko to by nie było lepsze... A w polemikę nie będę wchodzić bo nie mam wiedzy. Natomiast zapytam filozoficznie: czym jest "myślenie"? Czyż nie analizą, wyciąganiem wniosków i podejmowaniem decyzji? Zarówno w naszym codziennym życiu jak i przez polityków. Dlaczego to nasze ma być lepsze skoro żaden człowiek na świecie nie jest w stanie przetworzyć tak szybko tysięcy informacji i zależności jak Ai... Ale to już nie temat na off polityczny tylko ten o Ai na forum... Ale żebyś mnie nie odebrał źle - nie mam w tej sprawie sprecyzowanego zdania bo mam za małą wiedzę na ten temat więc tylko dyskutuję.
Rekomendowane odpowiedzi