JeRRyF3D 1 820 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 57 minut temu, skypan napisał(a): Mimika twarzy ładne drewno A czego jeszcze może być mimika? 2
azgan 1 271 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a): A czego jeszcze może być mimika? 17 godzin temu, Baxter napisał(a): Crimson jest tańszy więc wybór prosty. Death Starnding 2 szybko dostanie promkę. U mnie pewnie też tak będzie to wyglądać 😉 14 godzin temu, DITMD napisał(a): Embargo schodzi czwartego, a nie dzisiaj, pomerdało mi się Normalnie jak MK momentami m23-res_480p.mp4 2.43 MB · 0 pobrań 1
skypan 1 927 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a): A czego jeszcze może być mimika? Często używa się takiego zwrotu. Co w tym jest nie halo ?
JeRRyF3D 1 820 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Szczerze? Wszystko. Pleonazmy, czyli „masło maślane”. Mówi to Panu coś Panie Ferdku? Spoiler https://polszczyzna.pl/pleonazm-maslo-maslane/ Edytowane 1 godzinę temu przez JeRRyF3D
aureumchaos 480 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 17 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Szczerze? Wszystko. Pleonazmy, czyli „masło maślane”. Mówi to Panu coś Panie Ferdku? Ukryj zawartość https://polszczyzna.pl/pleonazm-maslo-maslane/ ale to fakt autentyczny z tym Pleonazmem? Edytowane 1 godzinę temu przez aureumchaos 1
skypan 1 927 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 40 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Szczerze? Wszystko No i co ? Widzę że masz z tym mega problem.
JeRRyF3D 1 820 Opublikowano 26 minut temu Opublikowano 26 minut temu Koło d...y mi to lata. Zwróciłem uwagę, że popełniasz błąd językowy. Co z tym zrobisz, Twoja sprawa. Wiem jedno. Raczej już zapamiętasz. 1
aureumchaos 480 Opublikowano 16 minut temu Opublikowano 16 minut temu (edytowane) zauwazylem, ze na wszystkich filmach expozycja? tak to sie chyba nazywa, exposure jest tak ustawiona, ze sporo jest obrazu przeswietlonego i nic nie widac tylko biale plamy, czy to droga, czasem ludzie a tu np sciany budynkow, ciekawe czy da sie to tak ustawic, zeby tak nie przeswietlalo. Edytowane 15 minut temu przez aureumchaos
Tomek_ITH 347 Opublikowano 14 minut temu Opublikowano 14 minut temu Zeszło embargo na pierwsze wrażenia 1 1
skypan 1 927 Opublikowano 5 minut temu Opublikowano 5 minut temu 18 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Wiem jedno. Raczej już zapamiętasz. Ja wiem jedno. Takie kwiatki były, są i będą a także to, że niejeden raz mogę palnąć masło maślane.
Rekomendowane odpowiedzi