ODIN85 5 304 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Też czekam,do jutra 6 minut temu, Reddzik napisał(a): Ja bym się wstrzymał, ja nie isntaluję póki co, nadal mam przed ostatnie sterowniki, bo nawet nie mam tych pod RE Requiem. . 1
Phoenix. 7 196 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 3 godziny temu, Reddzik napisał(a): Ja bym się wstrzymał, ja nie isntaluję póki co, nadal mam przed ostatnie sterowniki, bo nawet nie mam tych pod RE Requiem. To zle, chyba ze masz te juz https://ithardware.pl/testyirecenzje/resident_evil_requiem_z_pt_test_sterownikow_nvidia-49100.html Chyba że nie masz rewidenta i źle zrozumiałem
Reddzik 4 318 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Teraz, Phoenix. napisał(a): To zle, chyba ze masz te juz Mam 591.86, tych pod RE Requiem nie mam, nie instalowałem, bo nie mam gry. 1
userKAMIL 1 327 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca (edytowane) Ostatnio aż taki hype miałem przy RDR2 chyba. Po tych 3 słynnych już prezentacjach niemal cały Internet oczy ze zdumienia przecierał. Wolne w pracy zaklepane i odliczam dni do premiery! @azgan Ja dobrze to zrozumiałem z tego filmu co dałeś, że przełączamy się na bieżąco między postaciami jak w GTA5? Edytowane 11 Marca przez userKAMIL 1
azgan 2 150 Opublikowano 12 Marca Autor Opublikowano 12 Marca 8 godzin temu, userKAMIL napisał(a): @azgan Ja dobrze to zrozumiałem z tego filmu co dałeś, że przełączamy się na bieżąco między postaciami jak w GTA5? Dokładnie tak powiedział
userKAMIL 1 327 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca https://www.ppe.pl/news/403542/recenzja-crimson-desert-wyciekla-nieoszlifowany-diament-z-genialna-walka.html
aureumchaos 823 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Tego dziwnego rzepotania roslin na wietrze i braku cieni na trawie sie teraz odzobaczyc nie da. Oby szybko mody na to wyszly. W sumie to od biedy omzna szybko zamontowac reshade i okluzje otoczenia wlaczyc i powinno byc lepiej, zrobilem taki reshade sobie do KDC 1 i gra jak z RT zaczela wygladac. 1
caleb59 2 485 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Tam spokojnie bo już niektórym widzę gumka w majtkach pęka. Najlepiej podchodzić z trzeźwą głową bez wysokich oczekiwań by się miło zaskoczyć niż mieć wysokie oczekiwania i się rozczarować. 2
j4z 2 025 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca 2 godziny temu, caleb59 napisał(a): Tam spokojnie bo już niektórym widzę gumka w majtkach pęka. Najlepiej podchodzić z trzeźwą głową bez wysokich oczekiwań by się miło zaskoczyć niż mieć wysokie oczekiwania i się rozczarować. No mi pękła. Dawno nie śledziłem materiałów o grze przed premierą, ale tyle się mówi o tym CD, że zacząłem lukać. Im więcej lukam, tym bardziej się jaram. Gacie już przy kostkach, fajka odpalona, jestem gotów na gwałcenie tej gry. 2
caleb59 2 485 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Ja też śledzę ale staram się zachować w tym umiar bo raz - jakieś tam spoilery, dwa jak gra będzie ułomna to nie chcę czuć smuteczku.
ODIN85 5 304 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Ja się dalej trzymam i nie oglądam nic od pierwszego trailera 1
Reddzik 4 318 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Najbardziej wkurza mnie ten motion blur na tych filmikach, wszelkie efekty i ta sztuczność tej grafiki, trzeba będzie część opcji dać na low lub off. Dopóki nie zobaczę opcji i możliwości wyłączenia to tego nie dotknę. W każdej grze coś podobnego wyłączam. DoF też mnie denerwuje. Te efekty zapewne część "post processingu" więc dać na niskie i może być lepiej.
userKAMIL 1 327 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca (edytowane) 3 godziny temu, azgan napisał(a): Absolutny kosmos! Epickość tego zwiastuna wylewa się z ekranu. Godzinę temu, Reddzik napisał(a): Te efekty zapewne część "post processingu" więc dać na niskie i może być lepiej. Twórcy mówili, że będzie je mozna całkowicie wylaczyc. P.S. Właśnie dodali denuvo na steam. Edytowane 12 Marca przez userKAMIL 1
Grolshek 1 365 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Pomiędzy efektowną grą a efekciarską coś bliska granica jest. To skakanie jak małpa za blisko soulsów jak dla mnie. Ja sobie pogram w Solastę 2 i poczekam na recenzje Crimsona co i jak. 1 1
userKAMIL 1 327 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Ja tam biorę jak wszystko na premierę. Od listopada nie mialem w co grać. Teraz po residencie znowu tydzień posucha. 1
Sheenek 470 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Ja mam nawet 2 w preorderze 🤣 PC i PS5 zeby sobie porownac. 1
Reddzik 4 318 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca (edytowane) 48 minut temu, userKAMIL napisał(a): Twórcy mówili, że będzie je mozna całkowicie wylaczyc. Z tym to wolę poczekać do premiery. Nie ma co kupować w ciemno. "Zbliża się premiera Crimson Desert, więc chciałem poświęcić chwilę na omówienie wolności w grach i sprawdzenie, jak zbyt wiele opcji może negatywnie wpływać na kreatywność." Edytowane 12 Marca przez Reddzik 2
Stjepan 2 946 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Dla mnie za dużo soulsów w tej grze jest, to nie jest cRPG, to raczej gra akcji, chyba jednak poczekam na Gothic Remake. 1
azgan 2 150 Opublikowano 12 Marca Autor Opublikowano 12 Marca 37 minut temu, Stjepan napisał(a): Dla mnie za dużo soulsów w tej grze jest, to nie jest cRPG, to raczej gra akcji, chyba jednak poczekam na Gothic Remake. https://www.eurogamer.pl/crimson-desert-moze-rozczarowac-fanow-rasowych-rpg-tworcy-celowo-unikaja-tego-okreslenia
Reddzik 4 318 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca Jak mu włosy się lśnią... tłuste? czy może tak ulizane?
Rekomendowane odpowiedzi