Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Teraz, Sheenek napisał(a):

Czysty relaks...

O to to.

Ostatnio pytałem się jednego kolesia, czemu przepala 1-2k złotych miesięcznie na animowane dupy w chińskich gachach, które wychodzą szybciej i częściej niż patche do ostro zabugowanych gier. BO LUBIĘ, BO MNIE STAĆ, BO CZEMU NIE. No i tyle w temacie. 

Trzeba pamiętać, że tą grę robili kolesie od Black Desert Online, którzy już mają zakodowane w głowach motywy mmorpg - i nawet jeśli gra przeszła ostry reset do SP, to i tak core mmorpg pozostał. Nie jest łatwo się przestawić, może przy kolejnej grze im się uda nieco wyjść z tego schematu.

Dobra pany bawcie się dobrze, ja wracam do swoich jrpgów xD 

3 minuty temu, Jaycob napisał(a):

narzeka, bo nie ma romansów i tyle w temacie. :E 

A to fakt, nie ma romansów nie ma zabawy. 

Opublikowano
6 minut temu, Element Wojny napisał(a):

to fakt, nie ma romansów nie ma zabawy. 

A czy w Automacie były romanse, a gra i tak sztos.. może w kontynuacji kto wie co tam  Yoko Taro smaży.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Frog67 napisał(a):

A czy w Automacie były romanse, a gra i tak sztos.. może w kontynuacji kto wie co tam  Yoko Taro smaży.

Tam była taka fabuła, że romans nie był potrzebny, choć wiadomo że pomiędzy 2B i 9S na swój sposób iskrzyło.

Yoko nie interesują romanse, on woli wbić Ci nóż w plecy motywami typu towarzysz pedo, siostra która ma na Ciebie ochotę, diabeł w ciele dziecka i takie tam.

Edytowane przez Element Wojny