Grolshek 962 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 19 minut temu, j4z napisał(a): Definitywnie odbijam od tej gry. Chyba usunę z dysku, żeby nie korciło. Dawaj do Windrose
aureumchaos 651 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu ja mam 20h i chyba to bedzie pierwsza gra ktorej nie skoncze pomimo, ze za nia zaplacilem... To jest taka retarded wersja skyrima ale jakos tak zle jest. Brakuje mi czegos tego co jednak bethesda zrobila . Po graniu treaz w inne gry nie chce mi sie nawet tego sterownaia przypominac jak tym mieczem to swiatlo nakierowac i inne... Mozna to bylo lepiej rozwiazac, moze jeszcze to zapaczuja i wtedy sie skonczy...
samsung70 281 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 37 minut temu, j4z napisał(a): Dosyć mam, przede wszystkim bossów. Ubijając bossa nie czuje satysfakcji, a ulgę. Poza tym nie chce mi się już rozkminiac wszystkich tych mechanik w grze. ile godzin na licnziku? ja jeszcze nie mam takiego etapu psychicznego, że odpuszczam, ale bossowie też mnie do szału doprowadzają. EDIT rozdział 7 i jego końcówka jest świetny, dzieje się Pauline . pozdrawiam graczy cieszących się grą. Edytowane 1 godzinę temu przez samsung70
Reddzik 3 375 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Aktualnie jestem w 7 rozdziale i kieruję "nową" postacią. Musiałem ją trochu ulepszyć, bo była "czysta"
samsung70 281 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 26 minut temu, Reddzik napisał(a): Aktualnie jestem w 7 rozdziale i kieruję "nową" postacią. Musiałem ją trochu ulepszyć, bo była "czysta" He... To chyba jeszcze sporo przede mną w tym siódmym. A już myślałem że czeka na mnie achievement tuż za rogiem 😂🔓
samsung70 281 Opublikowano 37 minut temu Opublikowano 37 minut temu 3 minuty temu, Reddzik napisał(a): to prawda, irytujace to dla mnie również 1
j4z 1 462 Opublikowano 6 minut temu Opublikowano 6 minut temu 1 godzinę temu, samsung70 napisał(a): ile godzin 71
Rekomendowane odpowiedzi