Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
Teraz, ODIN85 napisał(a):

Kilof to mus i łupanie skał.

Nie, wystarczy świder zdobyty po bossie, dodatkowo korzystając ze świdra zbierasz 2x więcej minerałów oraz masz szansę na lepszej jakości minerały.

Łopata służy do rozkopywania grobów, tak jak w Kingdom Come Deliverance.

Edytowane przez caleb59
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, caleb59 napisał(a):

Nie, wystarczy świder zdobyty po bossie, dodatkowo korzystając ze świdra zbierasz 2x więcej minerałów oraz masz szansę na lepszej jakości minerały.

Łopata służy do rozkopywania grobów, tak jak w Kingdom Come Deliverance.

Nie,wystarczy walić duchem:E

Opublikowano

No właśnie, ale nie jestem pewien czy dobrze to zinterpretowałem. Jak lazłem odbić kamieniołom, to spróbowałem rozkopać jeden z grobów, które tam są w okolicy i przechodzący strażnicy się na mnie rzucili.

Opublikowano (edytowane)

Akurat ta broń, tzw świder ma bonus w postaci większej ilości kamieni. Co do kolejnej opcji to te które "wiszą" na wysokości i nie idzie nigdzie stanąć, to rozwalam dłonią mocy. 

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Ryszawy napisał(a):

No właśnie, ale nie jestem pewien czy dobrze to zinterpretowałem. Jak lazłem odbić kamieniołom, to spróbowałem rozkopać jeden z grobów, które tam są w okolicy i przechodzący strażnicy się na mnie rzucili.

No chyba logiczne, w realu w dawnych czasach za rozkopywanie grobów czy kradzież koni trafiało się od razu na stryczek i to bez sądu. :E 

Opublikowano
5 minut temu, j4z napisał(a):

A jak wyłączyć?

Grając na padzie, naciskasz lewy krzyżak, najeżdżasz na latarenkę i puszczasz. Jeśli jest włączona to zgaśnie, a jeśli wyłączona to się zapali.

• Thanks 1
Opublikowano
13 minut temu, userKAMIL napisał(a):

@Reddzik Ty wspominałeś, że masz tylko dwóch towarzyszy do wysyłania na misje? Rób poboczne ja właśnie w jednym zadaniu  trafił 4 kolejnych i w tej chwili mam sześciu. 

Spokojnie, domyślam się, że trzeba popchnąć fabułę czy poboczne, wczoraj mniej grałem, a więcej sprawdzałem nowe pliki dlss 310.6, dziś też chyba za dużo nie pogram, może zaraz na chwilę odpalę. 
Dzięki za info.:thumbup:

Opublikowano
31 minut temu, userKAMIL napisał(a):

@Reddzik Ty wspominałeś, że masz tylko dwóch towarzyszy do wysyłania na misje? Rób poboczne ja właśnie w jednym zadaniu  trafił 4 kolejnych i w tej chwili mam sześciu. 

Ja mam dziewięciu, a jest jeszcze więcej ;) 

• Upvote 1
Opublikowano
36 minut temu, AlienT napisał(a):

Qrna ta gra mnie przerasta za wielka jest. Jak w to grać. 

stawiasz sobie jakiś cel zanim uruchomisz, 5 minut jest dobrze, i nagle jeb rozpraszacz uawgi :D ciężko w to grać jak ktoś ma jakieś Auadhd to już koniec :D