Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, Ryszawy napisał(a):

Piękne.
Kto zjada pająki, nawet w grach, fuuuj.

Koncowka lat 80, a moze poczatek 90, kolonie.  

Brat Kaczora rozkoszowal sie pajakami, i to wcale nie na pokaz bo robil to i jak na niego patrzylismy (z obrzydzeniem) i jak tez byl z dala sam🤣

Takze ten, koneserzy sie znajda nawet w pl.

A poza to standard

Edytowane przez Sheenek
  • Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Miałem misję poboczną, polegającą na dostarczeniu pieprzu do celu oddalonego o około 2500m powozem. Po mniej więcej 15min jazdy lekko zjechałem ze ścieżki i gra przeniosła mnie do punktu startowego%-) 

Jest to moment który przelewa czarę goryczy i mój próg układu nerwowego.

• Haha 2
Opublikowano
4 godziny temu, Reddzik napisał(a):

Co do patcha, jestem zaskoczony, bo wydaje mi się, że poszedł dosyć sporo FPS do góry, teraz z DLSS Q + RR + FG, prawie jak z DLSS balans o ile coś nie knocę. 
DLAA z RR czy bez w mieście to widać każdą dachówkę na dachu, tak ostro. Ale niestety z RR to jest lekko ponad 60fps z FG, wiec nie da się grać. z DLSS Q to ok 100-110 jest już lepiej. Zaś bez RR mam podobny fps 100-110. 

Póki co jedyne smużenie jakie nadal widzę, to w zamku z fabryką mikstur, na kołach widać smużenie z RR, bez tego nie ma. W Hernand nie ma smużenia, do tego droga wygląda b dobrze bez żadnych błędów póki co, a w DLAA to już widać każdą kostkę.
Jest spora różnica w jakości DLAA vs DLSS Q. Nie wiem czy nie lepiej grać bez RR, bo jakby ktoś ustawił sharpering na 1.0 albo wyżej.

Tak wydajnosc poszla o okolo 10-12% do gory. Tez sprawdzilem, i ogolnie FG zdaje sie działa troche lepiej. Gra zauwazalnie lepiej chodzi.  Zmienili menu troche odseparowali save i load i takie tam, glownie dobrze ze polepszyli wydajnosc z rr

Opublikowano
23 minuty temu, Tomek_ITH napisał(a):

Miałem misję poboczną, polegającą na dostarczeniu pieprzu do celu oddalonego o około 2500m powozem. Po mniej więcej 15min jazdy lekko zjechałem ze ścieżki i gra przeniosła mnie do punktu startowego%-) 

Jest to moment który przelewa czarę goryczy i mój próg układu nerwowego.

Poczekaj do zadań fabularnych w 9 akcie:E

Opublikowano (edytowane)

DLAA nadal skopane.

Ale jest poprawa, artefakty teraz w dolnej częsci ekranu i smużenie.

Gdyby nie to, obraz żyleta na 3440.

Narazie zostaje 4.5 i jakość.

Edytowane przez zozolek
Opublikowano (edytowane)

Miałem chwilę słabości, ale znowu mi się bardzo podoba gra. Trochę za dużo tego wszystkiego, a za mało pokazane palcem jak dla spalonego gracza, ale nie poddaję się. :blant:

31h

Edytowane przez j4z
  • Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, maxmaster027 napisał(a):

Screenshot(2394).thumb.png.a9a1ee25bf4e70bcf1fa81789c6060c5.pngScreenshot(2393).thumb.png.c2a0a8ca5b34493523775d8b8f91f612.png

Płetwal błekitny albo jakis wieloryb

To było od początku czy weszło po którymś patchu? Może ester egg nawiązujący do humbaka wyrzuconego niedawno na mieliznę w Niemczech. 
Ale ta gra jest ładna. Mam nadzieję że twórcy nie porzucą projektu i ogarną gierkę.

Edytowane przez Dimazz
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem jak Wy ale znalazłem statek do specjalnej krainy. odpływam bye bye :E

20260404181147_1.thumb.jpg.15c5398e1c50a8b0a6bd19b7b0ecf03b.jpg

Cytat

Parostatkiem w piękny rejs,
statkiem na parę w piękny rejs,
przy wtórze klątw bosmana,
głośnych krzyków aż od rana
tak śpiewnie dusza łka.

20260404181610_1.thumb.jpg.5cafe46da8c7e23a003787932e8e1495.jpg

@caleb59 miałem kilka razy burzę, w tym piorunami, akurat nagrałem. Do tego trzeba uważać, pokazuje w którym miejscu uderzy piorun, można oberwać.

Edytowane przez Reddzik
  • Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, caleb59 napisał(a):

Tylko szkoda, że ten deszcz tak rzadko pada no i ani razu nie miałem burzy z piorunami a ponoć też są.

To prawda noc, deszcz i te powiewy wiatru tylko raz miałem... 

Wrażenie takie, że aż zimno na kanapie mi się zrobiło. XD 

Cienie, światła i masa drobinek w powietrzu! Całe życie czekałem na takie emocje w grze wideo.

Fajnie, że Mesjasz przyszedł i pozamiatał! 

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano (edytowane)

Przyjemna gierka, przypomina mi się Cyberpunk pod względem ilości fotek jakie robiłem, a to ciągle tylko Hernand, gdzie tu jeszcze 4 regiony zwiedzać :E

Edytowane przez TmK
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, TmK napisał(a):

a to ciągle tylko Hernand, gdzie tu jeszcze 4 regiony zwiedzać :E

Mam to samo... 65h i za cholerę nie mogę wyjść z pierwszego regionu. XD

P.S. Na steamie cały czas dzień w dzień po 200k ludzi.

Edytowane przez userKAMIL