Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, samsung70 napisał(a):

tak jeszcze wracam do tej walki z Wroną, i dla mnie wcale nie wypadł żaden miecz z niego, nic też z niego nie wycignąłem ręcznie. 

gdzie będzie ten miecz bo chcę zrobic taki miecz jak image.png.4da951fba3ca18698f23a9341a9f9195.png

dać to albo do Darkbringer lub Vos of the King 

moja ekspeydcja w daleką zimną północ dobiegła końca i zakończyła się zdobyciem Darkbringera, zatem, kolejną misją będzie zdobycie poniższych magicznych elementów. 

Ja do tej pory miażdzę z mieczem Rhetta z 23 ataku, gdzie Darkbringer ma 22 na dzien dobry, wiec jak go dojebie to będzie miazga 

Duzo fajniejszego skila dostajmy po zabiciu legendarnego wilka, ma swietna animacje i szybkosc.

17 minut temu, samsung70 napisał(a):

ma tyle samo ataku co Darkbringer, ale pewnie inne te dodatkowe atrybuty, i na bank nie mam go w eq, chyba ze wpadł i poleciał do tego private storage . po powrocie do jamy obczaje co ja tam mam i się pochwale, to się razem pośmiejemy z mojego skilla/builda :D

there's always room for improvement! 

pozdrawiam graczy 

Roznice sa minimalne, tutaj wybor to czysta prefernecja kosmetyczna. Mi sie te wielkie miecze nie podobaja, wyglada to jak FF. 

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
33 minuty temu, Sheenek napisał(a):

Duzo fajniejszego skila dostajmy po zabiciu legendarnego wilka, ma swietna animacje i szybkosc.

Roznice sa minimalne, tutaj wybor to czysta prefernecja kosmetyczna. Mi sie te wielkie miecze nie podobaja, wyglada to jak FF. 

Gdzie ten wilk? Podrzuć więcej info 

Zeszłej nocy, podczas ekspedycji na północ, wszedłem w kontakt z legendarnym białym niedźwiedziem, a jedyne co z niego wypadłoto jakaś marna czapka z obroną 4 

Opublikowano
Godzinę temu, DITMD napisał(a):

Ja używam na razie tego

Zastanawiam się właśnie czy nie iść po niego. Ja narazie używam hwoando z hernand.

1 godzinę temu, samsung70 napisał(a):

nie wypadł żaden miecz

A patrzyłeś u Carla, Jak mówiłem?

Opublikowano

Ja mam Ogara, dwuręczny miecz za ubicie mini bossa w zadaniu, po wyczyszczeniu małej lokacji. Bardzo fajny mieczyk, ten Mrocznego pościgu mi nie pasował, bo jak nim walczyłem to te wykończenie miecza ma takie "specjalne" a animacje do tego nie pasują, dlatego grałem Hwando a teraz Ogarem, który według mnie idealnie wkomponował się w set. Gdybym tego zadania nie zostawił na potem, to bym już dawno odkrył ten mieczyk. 
Do tego ten Ogar ma bonus do krytyka, więc tym bardziej jest dobry. 

Opublikowano
1 minutę temu, Reddzik napisał(a):

Ja mam Ogara, dwuręczny miecz za ubicie mini bossa w zadaniu, po wyczyszczeniu małej lokacji. Bardzo fajny mieczyk, ten Mrocznego pościgu mi nie pasował, bo jak nim walczyłem to te wykończenie miecza ma takie "specjalne" a animacje do tego nie pasują, dlatego grałem Hwando a teraz Ogarem, który według mnie idealnie wkomponował się w set. Gdybym tego zadania nie zostawił na potem, to bym już dawno odkrył ten mieczyk. 
Do tego ten Ogar ma bonus do krytyka, więc tym bardziej jest dobry. 

co do mieczy jescze, to dla mnie się dobrze na początku grało super 2H nawet zwykłym Rhetta... ale teraz jakoś skłaniam się ku dwóm borniom... nie wiem czemu... te ruchy wydają mi się jakoś bardzo ociężałe plus, podczas wykonywania ataku zielonym duchem z dolotem R3, to postać chowa ten miecz chyba, atakuje duchem  ( sorry nie pamiętam tych wszystkich nazw) i zanim wyciągnie ten miecz znowu to zawsze dostaje w pape. nie wiem czy to znowu moja nieudolność, czy gra tak po prostu ma. 

Opublikowano
16 minut temu, Reddzik napisał(a):

Tutaj jest ten klasztor i stamtąd miałem zadanie, i te dwa punkty szybkiej podróży, ten drugi poniżej to jest obok fortu skąd mamy odzyskać utracony przedmiot.
Tak zdobyłem ten mieczyk Ogar.

Pokaż ukrytą zawartość

20260414135740_1.thumb.jpg.ad496eefdf772c0d4395129389b7c13a.jpg

Właśnie jestem w tej lokacji :cool:

3321460-20260413232323-1.png

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

He, he. Ok, więc dostawanie oklepu od bossa to jednak brak skilla:

Spoiler

Spoiler

I pomyśleć, że ten ktoś to ogarnia na myszce i klawikordzie.

Edytowane przez Ryszawy
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, samsung70 napisał(a):

ale czad, jak oni tak pięknie walczą...

Zwykłe moby to są na strzała z byle czego. Niech pokaże jak bossa tak kładzie.

Edytowane przez ODIN85
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Zwykłe moby to są na strzała z byle czego. Niech pokaże jak bossa tak kładzie.

Na strzała, ale gość robi to z klasą, jakbym jakiegoś Kung Fu VHS-a z lat 80-tych oglądał. Bossów masz u mnie w spoilerach.

Edytowane przez Ryszawy
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, samsung70 napisał(a):

Gdzie ten wilk? Podrzuć więcej info 

Zeszłej nocy, podczas ekspedycji na północ, wszedłem w kontakt z legendarnym białym niedźwiedziem, a jedyne co z niego wypadłoto jakaś marna czapka z obroną 4 

Bialy niedzwiedz daje ci tez tokena na mounta, u wiedzmy robisz przywolanie. 

A wilka wygogluj bo to chyba questem sie idzie, do tego po jego zabiciu dostaniesz przedmiot ktory po uzyciu nanosi na mape wszystkie legendarne zwierzeta.

Opublikowano

Co tu sie odjaniepawla? Lece do jakiegos dzieciaka bo beczy, ze mu owce wcielo a zaraz tluke sie z jakims typem z krzakami na glowie chyba bosem nie wiem czego i dlaczego.. It is pure chaos!  Nie mam pojecia o co tu chodzi i nie zanosi sie, ze bede wiedzial XD teraz wyslali mnie do jakiejs jakini tylko po to zebym powiedzial Hello jakies wiedzmie i moge wrcac wtf?? ;D

Jesli tak ma wygladac mesjasz gejmingu i inni maja sie od niego uczy cto please don't inaczej zostanie grac w gry retro. Na szczescie wieksozsc wydawcow to nie korea wiec i mindset normalny :E

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Ryszawy napisał(a):

Na strzała, ale gość robi to z klasą, jakbym jakiegoś Kung Fu VHS-a z lat 80-tych oglądał. Bossów masz u mnie w spoilerach.

Bronią z nimi walczy.

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, Ryszawy napisał(a):

Na strzała, ale gość robi to z klasą

Niby tak, ale nie ma niczego, co by zachęcało do tego w tej grze. Akurat tu jest nuda - niszczysz wszystkich trzymając jeden guzik, bo nie ma powodu, żeby robić to inaczej.

Edytowane przez j4z
Opublikowano
2 godziny temu, j4z napisał(a):

Zastanawiam się właśnie czy nie iść po niego. Ja narazie używam hwoando z hernand.

A patrzyłeś u Carla, Jak mówiłem?

Hwando jest dobry, ale Darkbringer robi lepszy rozp.. Po każdym ataku uwalnia 3 kule na dodatkowe obrażenia. Mam w planach właśnie tę kosę rozbudować o kolejne kulki mocy :E

Opublikowano

Niestety czasem tak bywa, szczególnie, że jak wbijemy na arenę, to nie możemy wpierw pozabijać jego pomagierów, bo gra z automatu nas "blokuje". To samo było w walce z bossem z miecza "Statek mrocznego pościgu" co jest wrzucony na tej stronie, też wpadłem i chciałem wybić wpierw gromadkę ale gra striggerowała mi walkę z bossem... po oklepaniu bossa pozostali rzucili się na mnie jakby niby nic, zastanawiałem się co by się stało jakbym padł... czy musiał od nowa walczyć z bossem. To byłoby już przegięcie:E