PaVLo 1 290 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia Nie mam zbyt wiele czasu na pisanie, bo gram Chyba po jakimś etapie gry, obecnie złoża potrafią oferować od 3 do 6 miejsc do wydobycia Już nie mogę doczekać się, aż dotrę na te pustynne rejony ... za jakieś 50-60h 2 1 1
azgan 1 860 Opublikowano 29 Kwietnia Autor Opublikowano 29 Kwietnia Teraz, PaVLo napisał(a): Nie mam zbyt wiele czasu na pisanie, bo gram Chyba po jakimś etapie gry, obecnie złoża potrafią oferować od 3 do 6 miejsc do wydobycia Już nie mogę doczekać się, aż dotrę na te pustynne rejony ... za jakieś 50-60h Piękne widoczki 🥰😍👍 1
PaVLo 1 290 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia (edytowane) Sądziłem, że misje z kradzieżą wozów będą przyjemnym zwiedzaniem, jednak jedyna droga na mapie, okazała się za wąska i wóz rozwalił się w środku, konie zwiały Edytowane 29 Kwietnia przez PaVLo 3
QuBBa22 9 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia Szybkie pytanko - czy jakaś dobra duszyczka z 9800 lub 9850x3d na pokładzie nie pomogła by mi aktywować kodu na Crimsona z promocji AMD?
Ryszawy 757 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia (edytowane) 9 godzin temu, aureumchaos napisał(a): A co tu tak cicho? wszystcy gracie czy juz prawie nikt? Ja kombinuje jak tu odpalic porzadnie CD na steam decku... ale szarpanie i spadki fps sa potezne... tu by sie sparwdzil na te milion godzin exploracji... Ja odstawiłem (na razie), za bardzo uzależnia... Jakby ktoś się zastanawiał, dlaczego, a raczej przez kogo, nie mamy fajnych rzeczy w CD. To z Discord RenoDX. Edytowane 29 Kwietnia przez Ryszawy 1
userKAMIL 1 256 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia 7 godzin temu, PaVLo napisał(a): Nie mam zbyt wiele czasu na pisanie, bo gram Chyba po jakimś etapie gry, obecnie złoża potrafią oferować od 3 do 6 miejsc do wydobycia Już nie mogę doczekać się, aż dotrę na te pustynne rejony ... za jakieś 50-60h Świetne ujęcie! 2 godziny temu, QuBBa22 napisał(a): Szybkie pytanko - czy jakaś dobra duszyczka z 9800 lub 9850x3d na pokładzie nie pomogła by mi aktywować kodu na Crimsona z promocji AMD? Nie wiem czy mój procek się zalicza jak tak to chętnie pomogę. 1
PaVLo 1 290 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia (edytowane) 10 minut temu, userKAMIL napisał(a): Świetne ujęcie! Nie wiem czy mój procek się zalicza jak tak to chętnie pomogę. Patrz na to Edytowane 29 Kwietnia przez PaVLo 3
QuBBa22 9 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia 24 minuty temu, userKAMIL napisał(a): Świetne ujęcie! Nie wiem czy mój procek się zalicza jak tak to chętnie pomogę. Niestety musi być 9800 albo 9850 ale dzięki za chęci! 1
samsung70 374 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia 11 godzin temu, Ryszawy napisał(a): Ja odstawiłem (na razie), za bardzo uzależnia... Jakby ktoś się zastanawiał, dlaczego, a raczej przez kogo, nie mamy fajnych rzeczy w CD. To z Discord RenoDX. no i niby o czym to ma świedczyć?
aureumchaos 717 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia 10 godzin temu, QuBBa22 napisał(a): Niestety musi być 9800 albo 9850 ale dzięki za chęci! Jo mam 9800 i nawet konto w amd rewards bo tam aktywowalem crimsona.
Gość Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia Zaczynam przygodę - dwie godzinki za mną i pierwsze wrażenie jest pozytywne. Podpowiedzcie jakie ustawienia wyłączyć i które obniżyć. Gracie z RR czy bez? Internet mówi, żeby decorative meshes i displacement scale dać off. Shadow quality medium czy można wyżej?
Ryszawy 757 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) 7 godzin temu, samsung70 napisał(a): no i niby o czym to ma świedczyć? Że implementacja RT w wykonaniu AMD ssie, dlatego wydajność w CD kuleje, bo Pearl Abbys chciało żeby RT było dostępne i dla Nvidii i dla AMD więc nie mogli zastosować optymalizacji takich jak na przykład: "SER - a performance optimization that unlocks the potential for better ray and memory coherency in ray tracing shaders and thus increased shading efficiency". Edytowane 30 Kwietnia przez Ryszawy 2
aureumchaos 717 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia Niestety AMD dopiesci tez The Blood of Dawnwalker wiec tez mozemy sie spodziewac takiej jakosci.... Szkoda...
userKAMIL 1 256 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) Ktoś może wie jak ten wyskakujący komunikat wylaczyc? W ostatniej aktualizacji steama chyba to dodali. Od 2 dni z tym walcze. 🤦♂️ Spoiler P.S. Co tu się odwala dalej to nie mam pytań! XD Edytowane 30 Kwietnia przez userKAMIL
STALKER 157 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja To naładuj tego pada i nie będzie wyskakiwał komunikat.
userKAMIL 1 256 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja (edytowane) Właśnie gram na kablu. Problem jest szerszy: https://www.reddit.com/r/Steam/comments/1szbx2d/how_to_turn_off_the_new_battery_level_notification/ Edytowane 1 Maja przez userKAMIL
Reddzik 3 899 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja Ja takiej informacji póki co nie miałem, gram na zmianę czy to bezprzewodowo na padzie 8bitdo Wukong lub na kablu dualsense.
aureumchaos 717 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja (edytowane) Nowa funkcja Steam. Na decku też to dodali i jest w opisie paczu jako nowa funkcja właśnie. Edytowane 1 Maja przez aureumchaos
userKAMIL 1 256 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja (edytowane) Wjechałem w 11 rozdział i 170h za mną! Lokacje dalej nie zawodzą. Edytowane 1 Maja przez userKAMIL 2
skypan 2 070 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja Zacząłem pogrywać w gierkę i w 4-tym rozdziale nadal szukam "fenomenu" tej gry. Walka totalnie chaotyczna i mam wrażenie, że po prostu wystarczy na pałę wciskać losowe przyciski by wygrać. Tych "bosów" co spotkałem na swojej drodze no jest tam jakieś wyzwanie ale też jakoś dupy nie urywam. No na pewno jest to pewnego rodzaju generator ładnych tapet. Dla mnie infantylność tej produkcji jest lekko odpychająca. Pcham to dalej ale w wyjątkowych mękach. 1
j4z 1 873 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja Ja już się wyleczyłem. Od tamtej pory nie grałem. A jak Tobie się nie podoba teraz, to powodzenia podczas setek godzin... 😀
Rekomendowane odpowiedzi