Mężczyźni a podryw A. D. 2024 et futuris temporibus.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gang · Opublikowano
Ekologia to zasłona dymna jak zawsze.... W niemieckich autach się za to płaci i ich boli że tutaj nie. To jest realny powód. 99 procent ekologi służy biznesowi kogoś a nie planecie. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Przecież co to w ogole znaczy do 4k Kazda praktycznie gierka chodzi w natywnym 4k na 4080, 5070Ti i 5080 i 4090 Do momentu wlaczenia path tracingu. Poza tym, w dobie juz na prawde mocno udoskonalonego FG, ciezko powiedziec co jest do czego. Bo taki indiana to na ultra czy supreme bez roznicy bez path tracingu nawet w jungli lata w 4k z ponad 100fpsami. Wlaczysz PT i spada do 30fps, wlaczysz rr i do 25. No i ile bedziesz mial na 5090 35-40fps... Ale sa wlasnie tecchniki upscaling, jest frame gen i okazuje sie, że nawet na słabszych kartach graja w 4k, a obraz generowany przez nowy dlss m lub L, okazuje sie byc czesto lepszy anizeli natywna rozdzielczosc Juz pomijajac te wyrażansy o tym co jest do 4k, kazdy odrazu stwierdza że trzeba grac w 4k na ultra hiper detalach i nie mozna np na high -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
jak 27cali to moze dell alienware? jak rozumiem chcesz QD-oled tak? co do res i size- moze poogladaj gameplaye na yt na takich monitorach albo random testy to zobaczysz ujecia z gier lub pracy monitorow o danej res, size btw popraw linki + costo nie dziala -
Przez Godlike · Opublikowano
Ooo i to jest super odpowiedź, konkretna, wszystko wyjaśnia, dzisiaj wbijam na azmodana na wt4 rogi akurat mam. Jak próbuje coś się dowiedzieć od ejaj to same bzdury mi gada Skarbiec horadrimow to mam ze dwie albo trzy, a ta ukryta zbrojownia to hmmm muszę sprawdzić, ale chyba nie mam, a je gdzie najlepiej dropic? -
Przez Send1N · Opublikowano
Ogarnie, to dość przyzwoita budżetówka, jeżeli jednak nie masz jeszcze tego zasilacza to aż żal nie dołożyć 3 dych do vegi w goldzie https://allegro.pl/oferta/zasilacz-chieftec-vega-750w-ppg-750-s-17234426980
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi