Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
31 minut temu, crush napisał(a):

(...)

W ogóle tu jakiś dysonans występuje. Zarzucasz mi spędzanie zbyt dużej ilości czasu w internecie (nie wiedząc ile przebywam poza forum), jednocześnie sugerujesz że powinno mnie interesować jak mnie widzą randomy internetowe? 🤔

A to taki prawniczak który ma prawie 2x więcej postów ode mnie to kim jest? 🤔

Nigdzie tego nie sugerowałem, ty lubisz przypisywać innym działania które nie miały miejsca. Po co chcesz żebym Cię porównywał z kimś innym? Masz kompleks, szukasz kogoś przy kim wypadniesz korzystnie? 

Jesteś fatalnym manipulatorem. No i strasznie dużo o tym piszesz jak na kogoś kto się nie przejmuje tym jak inni go postrzegają w internecie. 

Dla mnie eot.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, crush napisał(a):

- Siedzisz za dużo w internecie.

- Nie.

- WIDZISZ. DUŻO O TYM PISZESZ.

O tym, że się nie przejmujesz tym jak inni ciebie widzą. Nie udawaj, że nie zrozumiałeś co miałem na myśli. Przekreciłeś to zupełnie bez sensu. 

Ja się nie przejmuję tym jak mnie widzą dziadki z internetu, dlatego też nie podkreślam tego co chwilę :)

------------

https://www.tvp.info/88768390/strefa-gazy-ponad-50-palestynczykow-zginelo-podczas-atakow-na-oblezone-miasto-gaza-wojsko-izraelskie-oglosilo-utworzenie-nowej-strefy-humanitarnej

Gorsi od ruskich. 

Edytowane przez Henryk Nowak
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Ja się nie przejmuję tym jak mnie widzą dziadki z internetu, dlatego też nie podkreślam tego co chwilę :)

Stary. To Ty zacząłeś o tym jak rzekomo jestem widziany.

Odpisałem Ci, że mam to w dupie... I to tyle?

Jeszcze śmieszniej, bo ja to napisałem jako odpowiedź na Twój wpis, a Ty to:

12 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Napisałeś bez żadnej zaczepki z mojej strony. 

Czyli idąc tym ułomnym tokiem rozumowania - zależy Ci? xD

I na litość skończ z tymi dziadkami bo tu prawie wszyscy są 30+, wliczając w to Ciebie.

A wypadasz trochę tak:

How_Do_You_Do,_Fellow_Kids%3F.jpg

Edytowane przez crush
  • Confused 1
Opublikowano

Nie mam siły, ty nie rozumiesz co się do ciebie pisze i który post jest odpowiedzią na co. Uprzedzę to co chciałeś napisać, tylko ty masz problem ze zrozumieniem tego co piszę. A co do dziadków, tu nie chodzi tylko o wiek, można również być mentalnym dziadersem. Jeśli masz tylko 30plus to jesteś doskonałym tego przykładem. Dla mnie koniec dyskusji z tobą bo to jak kopanie się z koniem. 

Opublikowano (edytowane)

Mam wrażenie, że Ty sam się gubisz w tym co piszesz.

Może to dziaders wychodzi, mimo nieudolnej próby bycia hip i cool? 🤭

Dziadersy co to im się wydaje, że są na czasie wychowały pokolenie odklejonych matołków.

https://medium.com/readers-club/why-gen-z-avoids-eye-contact-unpacking-the-psychology-of-gaze-24b50a66b292

Edytowane przez crush
Opublikowano
4 godziny temu, crush napisał(a):

Dziadersy co to im się wydaje, że są na czasie wychowały pokolenie odklejonych matołków.

Paradoksalnie, to mieć jako konkurencję na rynku pracy takich ludzi to super sprawa. Jak jesteś normalny, to wygląda jak przewaga genetyczna (w sensie umysłowym) :E Jedyna wada, to że tacy ludzie mają prawa wyborcze

Opublikowano
29 minut temu, Fatality napisał(a):

Paradoksalnie, to mieć jako konkurencję na rynku pracy takich ludzi to super sprawa. Jak jesteś normalny, to wygląda jak przewaga genetyczna (w sensie umysłowym) :E Jedyna wada, to że tacy ludzie mają prawa wyborcze

Ale wiesz, że takich jest w społeczeństwie mniej niż śmierdzących potem korwinistów? :) 

• Upvote 1
Opublikowano
13 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Ale wiesz, że takich jest w społeczeństwie mniej niż śmierdzących potem korwinistów? :) 

Każdy tutaj wie, że wiesz lepiej niż obecne badania, ale nikt nie wołał abyś bronił swoich kolegów, więc wracaj do swojego kącika na miotły

• Upvote 2
Opublikowano

Proszę nie zaśmiecać mojego tematu. Nikogo nie interesuje gordon, że wyobrażasz sobie spoconych mężczyzn ani że heniek kogoś nazywa frustratem, a sam jeszcze tydzień temu płakał, że dostał bana po tym jak sfrustrowany rzucał obelgami na lewo i prawo, bo nie mógł sobie poradzić z tym, że ktoś inny miał rację. 

• Upvote 1
Opublikowano
14 minut temu, lukadd napisał(a):

Tu jeszcze nie jest tak źle mimo, że prawaki bez kobiety sobie płakają w poduszeczkę i narzekają :E 

(...)

To jest naprawdę niesamowite, w realu nigdy nie spotkałem się z czymś takim jak na tym forum, że grupa samotnych dziadersów wylewa swoje żale na kobiety i obwinia je o całe zło tego świata :E nawet byłoby mi ich żal gdyby nie byli tacy głupi. 

• Upvote 4
Opublikowano
16 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

To jest naprawdę niesamowite, w realu nigdy nie spotkałem się z czymś takim jak na tym forum, że grupa samotnych dziadersów wylewa swoje żale na kobiety i obwinia je o całe zło tego świata :E nawet byłoby mi ich żal gdyby nie byli tacy głupi. 

Nie spotkałeś bo masz żonę i dzieci, oni takich nie lubią bo im burzą narrację. 

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, huudyy napisał(a):

Kiedyś nie miałem i też nie spotykałem takich ludzi. No, może poza moim wujkiem rozwodnikiem-alkoholikiem. Pociesza mnie to, bo to znaczy, że takich ludzi chyba nie ma zbyt wielu :)

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, huudyy napisał(a):

Ty. A ja faszysty nigdy nie spotkałem. To chyba narracja o ich istnieniu jest fałszywa.🤔

Jasne, że te wszystkie incele i femcele to jest mniejszość. Szmaty do podłogi, szczególnie onlyfansowe, też. Co to zmienia w fakcie, że jest to teraz normalizowane?

A jak moja partnerka się z tym zgodzi to o czym to będzie świadczyć? 🤔

Edytowane przez crush
Opublikowano
1 minutę temu, crush napisał(a):

Ty. A ja faszysty nigdy nie spotkałem. To chyba narracja o ich istnieniu jest fałszywa.🤔

A widzisz, ja z jednym chodziłem nawet do klasy :E debil pierwszej klasy. 

2 minuty temu, crush napisał(a):

Jasne, że te wszystkie incele i femcele to jest mniejszość. Szmaty do podłogi, szczególnie onlyfansowe, też. Co to zmienia w fakcie, że jest to teraz normalizowane?

Mnie przeraża normalizacja takiego otwartego obrażania całych grup społecznych. Nigdzie nie pisałem że bycie szonem mi nie przeszkadza ¯\_(ツ)_/¯ 

3 minuty temu, crush napisał(a):

A jak moja partnerka się z tym zgodzi to o czym to będzie świadczyć? 🤔

Ale z czym? 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, huudyy napisał(a):

Mnie przeraża normalizacja takiego otwartego obrażania całych grup społecznych

Ale, że szmat? 🤔 No tak wszystkie szmaty obrażam. Te z wyboru oczywiście. I co z tego?

Ja nie piszę o kobietach tylko konkretnie o szonach.

Tak jak to kiedyś w skeczu powiedział Chris Rock - "są czarni i czarnuchy".

3 minuty temu, huudyy napisał(a):

Ale z czym? 

Z tym, że mamy problem z normalizacją, a czasem wręcz propagowaniem patologii w imię liberalizmu jednostki.

Edytowane przez crush
Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, crush napisał(a):

Ale, że szmat? 🤔 No tak wszystkie szmaty obrażam. Te z wyboru oczywiście. I co z tego?

(...)

No to jesteś pan cham i prostak. Można krytykować, nawet czasami należy, można się nie zgadzać, często nawet trzeba, ale obrażając i wyzywając publicznie pokazujesz, że jesteś chamem. Nie obrażam ciebie, stwierdzam fakty, tak się po prostu mówi na ludzi takich jak ty, za słownikami:

https://sjp.pwn.pl/sjp/cham;2553265.html

https://sjp.pl/Cham

"człowiek ordynarny, grubiański, nieokrzesany, niekulturalny; grubianin, prostak, gbur, prymityw"

https://pl.m.wiktionary.org/wiki/prostak

https://sjp.pl/prostak

"człowiek ordynarny, bez manier, grubiański, nieokrzesany, niekulturalny; grubianin, gbur, prymityw;"

Kulturalny człowiek potrafi wyrazić swoją dezaprobatę do wszystkiego, taka dezaprobata jest bardziej słyszalna niż rzucanie inwektyw bo od razu jesteś kojarzony z gościem pokroju menela. 

Mi wadzą szony, wadzi mi wiele innych rzeczy ale umiem to wyrazić w sposób zarówno miażdżący jak i kulturalny. 

Przeszkadza mi schamienie społeczeństwa, chyba by tak trzeba zacząć wysyłać młodzież na obozy wychowawcze. Może tam by im wybili chamstwo z głowy. 

56 minut temu, huudyy napisał(a):

A widzisz, ja z jednym chodziłem nawet do klasy :E debil pierwszej klasy. 

Mnie przeraża normalizacja takiego otwartego obrażania całych grup społecznych. (...)

Na szczęście to ma miejsce głównie w internecie. Na żywo ludzie są zazwyczaj grzeczni i w miarę kulturalni. Jak to się mówi - najmniej groźny jest ten co najgłośniej szczeka. Pewnie te internetowe chamy to zwykłe ciule w normalnym życiu. 

• Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a):

No to jesteś pan cham i prostak. (...) ale obrażając i wyzywając publicznie pokazujesz, że jesteś chamem

Przecież to ty niedawno miałeś bana za wyzywanie. Większość postów z perełkami ci usunęli więc nie ma co wrzucać. Chyba jesteś największym hipokrytą na tym forum, albo jakaś choroba, ja nie wiem xDD

obraz.png.2ada6ab8fea9a71d572a740574ade367.png

obraz.png.998c6672e6d501591fcab8c4fd47be12.png

obraz.png.a965fcab70c4670429ca7939bced6f0e.png

obraz.png.9a95a80e0e140253c1e75904f362c56b.png

obraz.png

Opublikowano

@nozownikzberlinato była sama prawda, zero obelg. Jeśli ktoś rzeczywiście jest chamem i prostakiem to nazywanie go takim nie jest żadnym obrażaniem czy wyzywaniem Wkleiłem linki do słowników, ja go po prostu nazwałem po imieniu zgodnie z zasadami języka polskiego. Może nie jest to miłe, ale w 100% prawdziwe i mimo wszystko kulturalne, bo żadne z tych słów nie jest uważane jako obelżywe. 

Pisząc do ciebie publicznie, że jesteś nikim rzeczywiście przesadziłem, chociaż ty obrażałeś wtedy kobiety jako ogół. Mimo, że uważam, że to co napisałem to prawda to jednak nie powinienem był tego pisać. Dlatego też jesteś na mojej liście zablokowanych użytkowników. Teraz ci odpisuję bo odkryłem twoj post, następny raz zrobię to pewnie za tydzień, więc twoja riposta pozostanie bez odbioru :) miłego

Opublikowano (edytowane)

w takich tematach nie chodzi o oceny psychologiczne crusha i Henryka tylko dyskusja o zjawiskach spolecznych na troche szersza skale

informowanie siebie nawzajem o nowych pojeciach jakimi mozemy nazwac jakiegos uzytkownika to zazwyczaj tylko spam

1 godzinę temu, Henryk Nowak napisał(a):

Kulturalny człowiek potrafi wyrazić swoją dezaprobatę do wszystkiego, taka dezaprobata jest bardziej słyszalna niż rzucanie inwektyw

niestety, z bolem i przykroscia, w dzisiejszych czasach jest odwrotnie :(

z miloscia tez nie zawsze wychodzi :(

7406ee0c7473aa901ea48f37a787367c1790acb8

Edytowane przez kubikolos