Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po raz n-ty, ten gosc ktory teraz siedzi z mlodym, moze nie byc ojcem nawet na papierze. 
Moze Julka sie puscila, zlapala brzucha i wtedy byly partner ze swoim dzieckiem sie wyprowadzil > Wtedy w ogole nie musial sie poczuwac do sprawdzania co tam sie dzieje. 

A Wy tutaj chcecie z buta w drzwi wjezdzac do domu ex %-)

Opublikowano
45 minut temu, oldfashioned napisał(a):

Po raz n-ty, ten gosc ktory teraz siedzi z mlodym, moze nie byc ojcem nawet na papierze. 

To juz idzie w OT, ale skonczmy. Jak Ty sobie to wyobrazasz, ze 3-miesieczne dziecko jest oddane do obcej osoby i nazwane ojcem? Na papierze musi byc, czy biologiczny, to osobna kwestia. Gdyby ta "madka" nie wskazala ojca, to dziecko trafia pod opieke w inne miejsce = dlatego taki jest wniosek, ze na papierze ktos widnieje.

• Upvote 1
Opublikowano

Flak z olejem ten filmik, niestety. Takie cos sie sprzedaje wsrod mlodych 'gniewnych' xd, ktorzy w ponad polowie deklaruja sie po stronie bardziej konserwatywnej. Prawa strona poleciala zbyt mocno po bandzie wedlug mnie i stalo sie to po prostu juz odgrzewanym kotletem. Tak jak kiedys byly mozna 1 czy 2 podcasty przesluchac, tak teraz kazdy kolejny jest tym samym. 

Z naszej starszej perspektywy to moze byc jeszcze kwestia tego, ze niektore takie oczywiste oczywistosci mielismy przekazywane z pokolenia na pokolenie. Teraz to juz tak dobrze nie wyglada, fajna ksiazka na ten temat: Bad Therapy: Why the Kids Aren't Growing Up

• Upvote 1
Opublikowano
26 minut temu, nozownikzberlina napisał(a):

"intensywnie prowadzi social media"

czyli jakieś 80% dziewczyn 15-30 odpada xD dzisiaj dziewczyny nawet na grupkach o górach muszą wystawiać dupsko na pierwszym planie

Siłownia to samo. Telefonik i dupsko wystawione. Tyle mają do zaoferowania. 

Polecam cały odcinek. Piękne widoki:lovin:

Opublikowano
1 godzinę temu, Keller napisał(a):

Chciałabyś księcia z bajki,

tralala ściągaj majtki.

Nie wiem czemu nie lubicie tego co wrzuciłem, ale okej.

Nie chcesz mieć kobity, jest taka jedna która podziela Twoje poglądy nazywa się Ola Jasianek, byście pasowali do siebie, poglądowo chociaż. :E XD  

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Henryk Nowak napisał(a):

To jest poradnik dla idiotów, gość mówi coś co każdy wie. Serio faceci tak zglupieli, że oglądają takie filmiki? 

Jakoś trzeba usprawiedliwić brak dziewczyny. 

2 godziny temu, nozownikzberlina napisał(a):

Siłownia to samo. Telefonik i dupsko wystawione. Tyle mają do zaoferowania. 

A mi tam obce nie przeszkadzają, przynajmniej przyjemny widok. Żony szukać nikt tam nie każe. 

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, nozownikzberlina napisał(a):

"intensywnie prowadzi social media"

czyli jakieś 80% dziewczyn 15-30 odpada xD dzisiaj dziewczyny nawet na grupkach o górach muszą wystawiać dupsko na pierwszym planie

Nieee, co najwyżej 20%. Pamiętaj, że tych co się pokazują widać, a tych co nie nie widać. Problemem jest raczej to, że człowiek jest tworem w pełni programowalnym i problemem jest jak te 20% zaprogramuje te 80%.

Opublikowano
37 minut temu, galakty napisał(a):

A mi tam obce nie przeszkadzają, przynajmniej przyjemny widok. Żony szukać nikt tam nie każe. 

Mi też nie przeszkadzają. Poza tym widać, że gość jest totalnym piwniczakiem z mózgiem spranym przez social media dla inceli. Akurat na siłownię chodzę regularnie i laski chodzące tam dla fotek na socialki nie rzucają się w oczy, w sumie chyba nigdy żadnej takiej nie widziałem :)

43 minuty temu, galakty napisał(a):

Jakoś trzeba usprawiedliwić brak dziewczyny. 

Przeraża mnie jak ludzie piorą sobie mózgi żeby usprawiedliwić swoją samotność. 

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, Stjepan napisał(a):

Nie chcesz mieć kobity, jest taka jedna która podziela Twoje poglądy nazywa się Ola Jasianek, byście pasowali do siebie, poglądowo chociaż. :E XD  

Patrzącjac jak sugerujesz z dupy, to twoja miłość do której nie umiesz się przyznać. Powodzenia, próbuj.

• Haha 1