Mężczyźni a podryw A. D. 2024 et futuris temporibus.
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Ten Bellial mnie wkurza, co raz mnie odrzuci albo zablokuje skille, ale wyrzuciłem negatywny boski dar, a ten nadal swoje, ta wiem Paladyn to sobie może, znajomy robi 110 ale mówi, że powyżej mu się nie chce bo już idzie dłużej. 100 robi w 2minuty, ja swoim magiem nie ma szans bym zrobił nawet w 5min, zrobię na luzie ale nie tak szybko. Gdybym nie miał 1 dodatku to bym wziął, w końcu w cenie są 2 dodatki, a tak za 1 dodatek to tak średni interes. Poczekam na dalszy rozwój wydarzeń związany z dodatkiem, może na 12 sezon się zdecyduję i pogram Palkiem. -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
Co do PNY. Mi wymienili 4080 n 4080S. Wysyłałem na Ich koszt DHL'em kartę do serwisu we francuskim Bordeaux. Jakieś 2 tygodnie i była zamienna karta. w 4080 zjadło połowę z szyny i było 4.0 x8 tylko. Konsultacja z Ostrówką i tu na forum, sugerowała, że rdzeń stracił gdzieś styki z pcb. Dodam, że wsześniej próbowałem przez sklep ME i mnie olali. Smutna cena, kiedy się za 4200 zł kupiło 5080 -
Przez Reddzik · Opublikowano
Bossów nie ma mowy, pewnie długo by schodziło, ale bossa na helltide-przypływy to solo pada w sekundę, ale to jest inny "boss", każdy aspekt gry ma swoje zasady. -
Przez azgan · Opublikowano
Czarodziejka/Czarodziej była najbardziej OP w każdej cześci w jaką grałem Na OLEDzie przepięknie to wygląda w oszukanym 4K z DLSS, RT i HDR 🤩👍
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi