Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
30 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

@Henryk Nowak rekreacyjnie to można iść sobie w piłkę pokopać albo pobiegać. Uważam że nie ma czegoś takiego jak rekreacyjne picie, to jest właśnie mit i złudzenie które wielu ludzi właśnie uważa za wymówkę że mają nad tym kontrole... i to nie jest żadna rekreacja... 

Niektórych to wciągnie, niektórych nie, dlatego ja uważam że na zimne trzeba dmuchać.Do wpadnięcia w nałóg to jest cienka, a nawet bardzo cienka linia. 

No w tej Holandii to się ta rekreacja trochę wymknęła spod kontroli :E ale też rekreacyjnie pić pewnie zaczynali :) 

W sensie, że nie mogę się czasem napić alkoholu? 
Mam w barku z 50 rónych butelek mocnego alkoholu. Nie liczę wina nawet. I jak piję alko to bardzo rzadko, a przy młodej to w sumie nigdy. 

I teraz pytanie - czemu niby nie mogę się czasem napić? 

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
55 minut temu, AndrzejTrg napisał(a):

@Henryk Nowak rekreacyjnie to można iść sobie w piłkę pokopać albo pobiegać. Uważam że nie ma czegoś takiego jak rekreacyjne picie, to jest właśnie mit i złudzenie które wielu ludzi właśnie uważa za wymówkę że mają nad tym kontrole... i to nie jest żadna rekreacja... 

Niektórych to wciągnie, niektórych nie, dlatego ja uważam że na zimne trzeba dmuchać.Do wpadnięcia w nałóg to jest cienka, a nawet bardzo cienka linia. 

No w tej Holandii to się ta rekreacja trochę wymknęła spod kontroli :E ale też rekreacyjnie pić pewnie zaczynali :) 

Podpisuję się w 100%... Rekreacyjne połykanie substancji, która może uzależnić i docelowo zabić.... ;D

Hahaha - to naładujcie sobie pistolet opróżnijcie do połowy magazynek i pobawcie się w rosyjską ruletkę rekreacyjnie... Część na pewno przeżyje.... ;D

Opublikowano
1 minutę temu, hubio napisał(a):

Podpisuję się w 100%... Rekreacyjne połykanie substancji, która może uzależnić i docelowo zabić.... ;D

Hahaha - to naładujcie sobie pistolet opróżnijcie do połowy magazynek i pobawcie się w rosyjską ruletkę rekreacyjnie... Część na pewno przeżyje.... ;D

Kawa i cukier też uzależniają. I mogą zabić. 

Są miliony ludzi w Polsce, które nie mają problemu z alkoholem. Przestańcie próbować je naprawiać. Alkohol nie jest dla każdego i nikt Was do niczego nei namawia. Ni umiesz spożywa alkoh bez uzależniania się? To nie pij.