Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
16 godzin temu, Camis napisał(a):

Panowie przestrzegam %-)

Właśnie kolega z pracy się wkopał... Dwójka dzieci, dom na 50% i co? Baba poszła bokiem, chce się wyprowadzić na drugi koniec Polski, dzieciaków widywać nie będzie, chata do spłaty przez niego w 100%, alimenty nie wiadomo jeszcze. Żyć nie umierać, chłopak 39 lat w sile wieku... 

• Like 2
  • Sad 3
Opublikowano (edytowane)
Cytat

Płaci alimenty na troje dzieci. Żadnego nie jest ojcem

Pan Andrzej musi płacić alimenty na troje dzieci, choć - jak twierdzi - nie jest ich biologicznym ojcem, ponieważ jest bezpłodny. Urodziła je była żona, gdy byli jeszcze małżeństwem. Kobieta przyznaje, że mężczyzna nie jest ojcem, ale jednocześnie nie chce wskazać tych biologicznych. Śledczy twierdzą, że to zamyka im pole do działania. Materiał "Interwencji".\

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-09-30/musi-placic-alimenty-na-dzieci-jestem-czlowiekiem-bezplodnym/

To nie jest kraj dla mężczyzn, ja już dawno postanowiłem zero dzieci i żadnych ślubów. 

//edit:

SeQ1THT.png

Edytowane przez Camis
  • Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Ten pan nie tylko jest bezpłodny, ale także bezrozumny. Toż sam uznał te dzieciaki, wiedząc, że są szona ze znacznym przebiegiem, a po cóż to zrobił? Pewnie w celu uzyskania jakichś świadczeń, bo po co innego? A teraz zmiana strategii.

Taki sam rozum, jak u tych tuzów intelektu, co to do NFZ by się chcieli zapisywać po ukończeniu 50 roku życia.

Edytowane przez adashi
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, galakty napisał(a):

Właśnie kolega z pracy się wkopał... Dwójka dzieci, dom na 50% i co? Baba poszła bokiem, chce się wyprowadzić na drugi koniec Polski, dzieciaków widywać nie będzie, chata do spłaty przez niego w 100%, alimenty nie wiadomo jeszcze. Żyć nie umierać, chłopak 39 lat w sile wieku... 

Każdy zna podobne historie o znajomych czy z rodziny. Ja słyszałem historię, że żona regularnie zdradzała z byłą "miłością" ze szkoły średniej. Wszystko się wydało. Zabrała dziecko. Rozwód. Facet mimo, że to on został skrzywdzony będzie płacił alimenty na dziecko, którego nie będzie widywać.

• Confused 1
  • Sad 1
Opublikowano
16 minut temu, hubio napisał(a):

Każdy zna podobne historie o znajomych czy z rodziny. Ja słyszałem historię, że żona regularnie zdradzała z byłą "miłością" ze szkoły średniej. Wszystko się wydało. Zabrała dziecko. Rozwód. Facet mimo, że to on został skrzywdzony będzie płacił alimenty na dziecko, którego nie będzie widywać.

A czemu ma go nie widywać? Zapomniał wnieść o ustalenie kontaktów? 

Opublikowano
18 godzin temu, hubio napisał(a):

@voltq Ty masz kobietę i tyle czasu spędzasz na tym forum? Jak to możliwe? :) 

co w tym dziwnego? , co to znaczy tyle czasu ?

4 godziny temu, galakty napisał(a):

ludzie źle się dobierają , zazwyczaj na podstawie wyglądu i tu jest pierwszy problem

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, hubio napisał(a):

@voltq no niemal 24h siedzisz na tym forum. Z reguły jak się ma kobietę to raczej ma się mało czasu lub z nią chce się spędzać czas... No, ale może ja się nie znam :) 

Co to znaczy niemal 24h ? , tzn ile dokładnie i w jakim czasie od rejestracji?

Nauczysz się wyrażać poprawnie swoje myśli i pisać zdania po polsku?

Zachowujesz się gorzej od chata gpt

Edytowane przez voltq
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@voltq przed banem poświęcałeś ogromną ilość czasu tutaj. W wielu tematach prowadziłeś bardzo długie polemiki. Ja nie mam nawet tu podjazdu. I dlatego się zapytałem o tą kobietę bo jak znam kobiety to mocno absorbują czas + po prostu woli się robić coś innego niż tracić czas po forach. Ale ok - niech będzie - spędzasz tu mało czasu, a ja się nie znam.

@huudyy a dokładnie kto? Mam swoją teorię na temat mieszkańców forów, ale zachowam ją dla siebie :)

Edytowane przez hubio
  • Confused 1