Element Wojny 4 776 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Moze znowu sie walna i demo nie bedzie mialo Denuvo
Tomek_ITH 318 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja (edytowane) Już jest Edytowane 30 Maja przez Tomek_ITH 1
ODIN85 3 505 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 2 godziny temu, galakty napisał(a): Wolałbym moda na wywalenie Denuvo Wezmą exe z dema
Reddzik 2 777 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja (edytowane) Teraz w maks detalach+ tekstury 4k + DLAA 1440p można pykać, demko ładniejsze niż w wersji na PS5. Edytowane 30 Maja przez Reddzik
Roman_PCMR 866 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja (edytowane) Musze powiedziec ze strasznie mi sie nie podoba takie modowanie bo to jest uprzedmiotowanie kobiet w grach komputerowych. To jest poprostu sprowadzenie wartosci kobiet do cyckow i dupy. Czy mozecie mi wyslac linki do modow ktore maja wlasnie takie nie akcepotowalne tresci bo chce wiedziec od jakich modow mam sie trzymac z daleka. Edytowane 30 Maja przez Roman_PCMR 9
Element Wojny 4 776 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 35 minut temu, Roman_PCMR napisał(a): Czy mozecie mi wyslac linki do modow ktore maja wlasnie takie nie akcepotowalne tresci bo chce wiedziec od jakich modow mam sie trzymac z daleka. Wyślę Ci linki do tych najgorszych, strasznie się nie podobających, i najbardziej nieakceptowalnych, żebyś mógł się od nich trzymać z daleka. 1 1
Pavel87 703 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Może takie mody warto przypiąć na górze tematu żeby każdy mógł się trzymać z daleko od tych abominacji 3
Element Wojny 4 776 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 4 godziny temu, Zhao napisał(a): A tam demo - ja już kupiłem Też bym kupił, ale nie mam kiedy tego ograć... samo Clair i KCD2 to jest dla mnie temat co najmniej do końca lipca/połowy sierpnia, a jeszcze mam na głowie nadchodzącą przeprowadzkę. Realnie wrzesień/październik...
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Absolutnie nie moja bajka. Kwintesencja tego typu azjatyckiej twórczości, infantylna, przerysowana, oczojebna, głupawa. Top topów. Ale od strony realizacyjnej, wizualnej... jeśli ktoś lubi taki typ gry i design artystyczny - będzie wniebowzięty. Ponownie top topów. Cukierek. Tyle, że nie dla mnie. Wracam do W3.
DITMD 796 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 43 minuty temu, Pavel87 napisał(a): Może takie mody warto przypiąć na górze tematu żeby każdy mógł się trzymać z daleko od tych abominacji To jest bardzo dobra koncepcja, jako że ja również jestem bardzo zniesmaczony tego typu modami, taka lista byłaby na miejscu, wiedzielibyśmy jakich modów nie instalować i od których trzymać się z daleka 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Moim zdaniem najprostsze rozwiązanie to przejść grę w wersji vanilla, bez modów - zwłaszcza za pierwszym razem.;) 2
Necronom 431 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja To raczej oczywiste. Po jakiego grzyba modować grę przy pierwszym podejściu. Ale co kto lubi.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 2 godziny temu, Jaycob napisał(a): Moim zdaniem najprostsze rozwiązanie to przejść grę w wersji vanilla, bez modów - zwłaszcza za pierwszym razem.;) Oczywiście, mody zostaną zamieszczone jak ostrzeżenie, żeby wszyscy zainteresowani gracze wiedzieli czego nie używać.
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja (edytowane) Czyli wszystkie, bo jak znam życie, to 99,9 % dla tej gry będzie cyckowo-dupkowych. Edytowane 30 Maja przez JeRRyF3D
ODIN85 3 505 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja (edytowane) Bez modów są fajne sceny i wdzianka Optymalizacja git Hdr git Ucięty jeden filmik względem dema Ps5 Edytowane 31 Maja przez ODIN85 1
RTXnietylko4060tiUSER 450 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja (edytowane) Zagralem, ale z butow nie wywalilo. Liczylem na wiecej od systemu walki, typowy sredniaczek. Edytowane 31 Maja przez RTXnietylko4060tiUSER
DITMD 796 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja 50 minut temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a): Zagralem, ale z butow nie wywalilo. Liczylem na wiecej od systemu walki, typowy sredniaczek. Zagraj w pełniaka, a nie oceniasz grę po tutorialu, gdzie nie masz dostępu do pełnego wachlarza mechanik, technik walki, jakimi dysponuje Eve.
Necronom 431 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Od tego jest demo, żeby zachęcić a nie wydawać 300 zł. Jak nie zachęca to albo demo kiepskie i jego sens przestaje mieć sens albo gra po prostu nie trafia. 2
ODIN85 3 505 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja On chyba jest kobietą jak go demo nie zachęciło
RTXnietylko4060tiUSER 450 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja @ODIN85 Postaciami z gierek jaralem sie dwadziescia lat temu. Panie, gameplay najwazniejszy, reszta jest drugorzedna dla mnie. 1
galakty 3 346 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Co prawda to prawda, gdyby nie historia w takiej NieR to bym nigdy nie ukończył, mimo ładnej postaci
Rekomendowane odpowiedzi