DITMD 787 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca 8 minut temu, Element Wojny napisał(a): Piecze nie piecze, szkoda że nikt się nie zajął stworzeniem jakichś fajnych tech wdzianek dla głównej bohaterki, albo jakichś nowych designów broni (o czym twórcy zapomnieli albo mieli w dupie). Zamiast tylko konkurs na to, kto bardziej rozbierze główną bohaterkę i załaduje w nią większy bolec. Przecież moddowanie już od dawna tak wygląda, żeby znaleźć cokolwiek użytecznego, trzeba się przebić przez tonę śmieci.
Jaycob 1 934 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca 10 minut temu, Element Wojny napisał(a): szkoda że nikt się nie zajął stworzeniem jakichś fajnych tech wdzianek dla głównej bohaterki Tech wdzianka są niepotrzebne. Tutaj ulepszenia postaci Eve i jej wyposażenia w dużej mierze opierają się na rdzeniach.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca 5 minut temu, DITMD napisał(a): Przecież moddowanie już od dawna tak wygląda, żeby znaleźć cokolwiek użytecznego, trzeba się przebić przez tonę śmieci. Wystarczy użyć filtrów. Tyle że jak ich użyjesz w temacie Stellara, to nic nie zostanie.
DITMD 787 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) 6 minut temu, Element Wojny napisał(a): Wystarczy użyć filtrów. Tyle że jak ich użyjesz w temacie Stellara, to nic nie zostanie. Wystarczy wejść na Nexus do pierwszej lepszej gry, same badziewne Reshady, jakieś UI, tekstury, dźwięki, zmiany czysto kosmetyczne, i nic poza tym, Stellar tutaj nie jest żadnym wyjątkiem. Jak nie ma dostępu do oficjalnych narzędzi, wsparcia od deweloperów, to nie ma nic ciekawego w modach. Edytowane 16 Czerwca przez DITMD 1 2
Zdzisiu 373 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Trudno o bardziej kreatywny mod bez narzędzi. 1
Isharoth 597 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) 22 godziny temu, Jaycob napisał(a): Gooner game of the year Stellar Blade's mods are 41% smut, ensuring gamers will never see the light of heaven Gooner game of the year Nowa kategoria? Ale kogoś tam piecze. To są skrajnie lewicowe, 'postępowe', zachodnie media przesiąknięte aktywistami. Mnie dziwi że w sumie tak mało piszą o grze. Myślałem że jazgot tych chorych psychicznie ludzi będzie większy. Ale nie, wszelkie IGNy, Resetey, PC Gamery, są względnie spokojne. O. cisną nawet po producentach kart graficznych (pewnie w domyśle najbardziej NV), że 8GB VRAM to już zdecydowanie za mało i że raczej wcześniej nie zdarzało się, żeby PC były w ilości VRAM do tyłu względem aktualnej generacji konsol. W sumie to kojarzę, że na forum były osoby, które broniły NV że tyle pamięci w zupełności wystarczy i że lepsza kompresja, itp. Edytowane 17 Czerwca przez Isharoth 1
lukadd 2 914 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 8Gb to dzisiaj w zasadzie low end. Za czasów PS4 które miało 8GB vram i dostępne dla gierek ~5GB, low endem w PC GPU stało się 2-4GB vram.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 25 minut temu, Isharoth napisał(a): Myślałem że jazgot tych chorych psychicznie ludzi będzie większy. Ale nie, wszelkie IGNy, Resetey, PC Gamery, są względnie spokojne. Wychodzą z prostego założenia - cokolwiek nie napiszą, będzie automatyczną reklamą dla tej gry. Dlatego siedzą cicho, liczą że ludzie szybko skończą grać i temat sam się wyczerpie.
Isharoth 597 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 43 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Wychodzą z prostego założenia - cokolwiek nie napiszą, będzie automatyczną reklamą dla tej gry. Dlatego siedzą cicho, liczą że ludzie szybko skończą grać i temat sam się wyczerpie. Zbyt mądre jak na aktywistów 1
eciepecie 92 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca https://www.ppe.pl/news/372764/stellar-blade-zaktualizowane-nowy-patch-juz-na-ps5-i-pc.html
ODIN85 3 503 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Zero problemów przez całą grę. Wzorowa premiera
Element Wojny 4 776 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca https://www.ppe.pl/news/373626/stellar-blade-podbilo-rynek-dzieki-kobiecym-posladkom-tworca-nie-owija-w-bawelne.html
ODIN85 3 503 Opublikowano 29 Czerwca Opublikowano 29 Czerwca System walki jest na tyle satysfakcjonujący że nawet facetem by się w to dobrze grało. 5 1
Isharoth 597 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Skończyłem Stellar Blade. Świetna to była gierka. Te ostatnie kilka godzin to najlepsze. Trochę wrażenie popsuły mi niektóre fetch questy. Część zadań pobocznych była spoko i fajnie budowały lore, ale było trochę fetch questów które niewiele wnosiły, a myślę że odbiór gry byłby lepszy jakby trochę to okroili. Pod koniec to już olałem to robienie zdjęć graffiti czy łowienie ryb. Może kiedyś w NG+ to zrobię. Ważniejsze questy zrobiłem. Myślę że udało mi się zrobić najlepsze możliwe zakończenie. No i też pod względem eksploracji mega, bo dużo jest fajnie poukrywanych rzeczy, sporo takich zagadek środowiskowych jest gdzie trzeba czasem pomyśleć jak gdzieś dojść. Myślę że gra by lepiej wyszła na tym gdyby była tylko jedna otwarta lokacja zamiast dwóch, bo projekt tych zamkniętych lokacji był o niebo lepszy i ciekawszy. Na szczęście zamkniętych lokacji było bardzo dużo. Pewnie kiedyś przejdę NG+ 1 1 1
ODIN85 3 503 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Prawdziwe zakończenie jest jak się dwa razy przejdzie.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca 13 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Prawdziwe zakończenie jest jak się dwa razy przejdzie. To tutaj też są ścieżki jak w Automacie???
Element Wojny 4 776 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca No to jakie dwa razy, wczytujesz save przed finałowym bossem i inna decyzja, jak w Clair.
ODIN85 3 503 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca (edytowane) Tak się zobaczy drugie a nie prawdziwe. Są trzy. Edytowane 1 Lipca przez ODIN85
Rekomendowane odpowiedzi