Dead Space Remake
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
tuf x870 za tyle piniorów, ło matko bosko za 1200zł masz x670E msi tomahawka, za 1500 to coś na X870E jak taka droga płyta musi być -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Moja rada byłaby taka - zrób sobie przerwę od grania. Dobijając do 40-tki, po prawie 25 latach grania, miałem podobny kryzys. Żadnej gry nie potrafiłem ukończyć, odpadałem prędzej czy później przy każdym tytule, wszystko wydawało się nudne wtórne byle jakie itd. Poszedłem w seriale, muzykę, pogrywałem jedynie od czasu do czasu w takie rozpraszacze typu Football Manager czy Panzer General, i trwało to ponad pół roku, dobijając chyba nawet gdzieś do 9 miesięcy. A potem wróciła chęć do grania, do spróbowania czegoś innego. U mnie akurat zaskoczyło z graniem w gry, które kiedyś omijałem dalekim łukiem, które podobnie jak wielu z Was "nie uznawałem". Można by nawet powiedzieć, że odkryłem gracza w sobie na nowo, a teraz śmiać mi się chce, ile wspaniałych gier i historii omijałem przez tak długi czas własną głupotę. U Ciebie może zaskoczyć z czymś innym. Przede wszystkim, daj sobie czas, nie zmuszaj się do grania, bo nawet jak będziesz odpalał same hity AAA czy GOTY na wypaleniu i tak odpadniesz. Czasem warto zrobić sobie przerwę. Pamiętaj, że te gry nigdzie Ci nie uciekną, one nadal tu będą. No ja już powoli odpadam przy Odyseji. To jest po prostu przesada jak oni tą grę skonstruowali, ja już straciłem kompletnie z oczu wątek główny i nawet nie pamiętam w którym miejscu byłem, poziomów grindu tutaj przebija nawet poziom jrpg'ów które przecież z takich rozwiązań są znane. Kurde chciałbym żeby był jakiś sposób, mod, cokolwiek, żeby można było tą mapę zmiejszyć, wywalić cały shit content, cały ten grind, żeby można było się skupić tylko i wyłącznie na fabule głównej i mających znaczenie questach pobocznych. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Tu akurat zauważyły względy estetyczne tylko i wyłącznie, w tym inne rozmieszczenie niektórych wejść na płycie -
Przez Stjepan · Opublikowano
https://ithardware.pl/aktualnosci/nvidia_geforce_rtx_4010_specyfikacja-37315.html 4010 tylko u Chińczyków dostępne. -
Przez Michaelred · Opublikowano
Ja nawet tego nie oglądałem i nie zamierzam. Obstawiam, że standardowo jak to Braun mówi pokrętnie, stosuje aluzje zostawiając też dużo miejsca na interpretacje tak, że każda strona znajdzie tu coś dla siebie
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi