Nie mam Ale Diablo 2 z ulepszaczami i nową postacią muszę obadać będę grał w to i w to na zmianę. Zresztą jak mam doświadczenie z Hadesa 1 to raz na jakiś czas warto sobie zrobić przerwę, aby zebrać się zebrać do kupy
Ukraiński atak „Flamingo” uderzył w jeden z największych rosyjskich składów amunicji w Wołgogradzie, fabrykę rakiet w Tambowie
Jak poinformowali ukraińscy przedstawiciele, Ukraina przeprowadziła w czwartek 12 lutego serię dalekosiężnych ataków na rosyjskie cele wojskowe. W tym celu zaatakowano skład amunicji w pobliżu Wołgogradu oraz zakład produkcji rakiet w obwodzie tambowskim w Rosji.
https://www.kyivpost.com/post/69894
Hadesa też muszę spróbować, cały czas mam na liście @Jaycob Racja, D2 bez LoD, to zupełnie inna gra. Tak naprawdę z dodatkiem gra stała się tym czym miała być. Tak z ciekawości. Jak mamy kopię gry na Steamie to jest to zupełnie inne konto czy i tak musimy logować się/tworzyć osobne konto na BN?
Szkoda kasy na kabel a jeszcze bardziej szkoda sobie do głowy kabel podczepiać
Zainstaluj steam link / virtual desktop i po problemie, jak nie masz dziesiątek sieci i routera w drugim pokoju to będzie działać doskonale.
Rekomendowane odpowiedzi