Star Wars: Outlaws
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
Link prowadzi do takiej strony: ... no ale widać nie wpadłeś na to, że nie każdy tylko wypożycza auta i to jeszcze tam gdzie Ty -
Przez bbandi · Opublikowano
A ten Dan Allen to ma czym się chwalic że jest taaaaak podobnyyy do tego stwora Mogli Mietka z pod ząbki wziąć i też by było ale wiadomo musi być nazwisko nawet jak postać w grze jest finalnie "papka" i można ją utożsamiać z kimkolwiek. -
Przez AudRob · Opublikowano
To nie ma związku z wyciekiem. Takie są ceny żeby w miarę porządnie zrobić, a i tak czasami odwalą kiszkę że po 3 miesiącach wyłazi. W tamtym roku mi za malowanie i usunięcie wgniotki w klapie tył w avancie krzyknął 1500. Więc pomalowałem sam było trochę zabawy ale jest kompresor pistolet też więc prysnąłem sam i jest git. Obeszło się bez polerki . -
Przez bergercs · Opublikowano
Przeczytałbyś komentarze, to może zrozumiałbyś o czym mowa. No chyba, że tylko w filmiki potrafisz. Artur Supiński Tak jest to w każdym i to wentylator wiedzą o tym i będzie to naprawiane Dmytro Riabchenko Artur Supiński salon powiedział że będzie naprawione? Artur Supiński Dmytro Riabchenko jak tylko dostana części Dmytro Riabchenko Artur Supiński ale nie wiadomo o jakich częściach chodzi Jarosław Przebinda Artur Supiński na pewno nie jest to wentylator - przy zmianie prędkości wentylatora nie zmienia się częstotliwość "dźwięku" a wyraźnie słychać zwiększenie obrotów wentylatora Ps. Chyba ma to każdy przy mrozach i być może jest to związane z podgrzewaniem baterii przez układ klimatyzacji, ? kapilara ? ? Dawid Fecko Mam i ja Mateusz Bronson Każdy ma z tym problem, także salon coś ściemnia Maciej Młynarczyk Na początku było i u mnie, ale po miesiącu użytkownika auta dźwięku nie ma, a ostatnio było rano na mocnym minusie Jacek Boruczkowski Maciej Młynarczyk U mnie też zaczyna się docierać i jakby ciszej było może się unormuje Wits Sibil Silnik krokowy sterujący klapami klimatyzacji. Zębatka przeskakuje. Po rozgrzaniu spokój. Chery a w nim takie bajery... Jerzy Bucki Nie, nie u wszystkich a myślę, że u nie wielu ( zakwaterowanych jest juź ponad 500 szt). Po kupnie auta w listopadzie zdarzyło mi się tylko raz przez około 10 sek. Mając doświadczenie od wielu lat z innych samochodów przed zgaszeniem auta wyłączam klimatyzację i po problemie, nie tylko w Tiggo 4. Jan Pawlus Ja kupiłem egzemplarz demo, i tego problemu nie ma. W moim salonie, jak pytałem to mówili, że znają ten problem i czekają na odpowiedź z centrali. Jan Nowak Problem został zgłoszony a serwis wykrył usterkę i napisał do Chin. Czekają na odpowiedź aby mogli naprawić usterki w każdym aucie Chery . Adam Szczęsny Wczoraj miałem akcję serwisowa. Wygrywali oprogramowanie sterujące silnikiem. Czekam na minusowe temperatury, sprawdzę czy pomogło. Kasia Zet Wiedzą i ściemniają. Jezdziliśmy 7 to też wyło i to na teście Jacek Boruczkowski Mi od trzech tygodni przestało klekotać nawet jak był mróz.może się coś poukładało i będzie Ok ********* Gordon się wbił, więc edit - to odpowiedź do : -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Skąd ta nieumiejętność czytania ze zrozumieniem? Pierwsze zdanie odnosiło się do linku na FB i tego żałosnego terkotania oraz komentarzy, że to tak działa i ma być akcja serwisowa
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi