lukadd 3 276 Opublikowano Niedziela o 21:38 Opublikowano Niedziela o 21:38 2 godziny temu, Kadajo napisał(a): Najlepsze w tej grze jest to, że razem z czarnym samurajem praktycznie zatopiła Ubisoft Jak słyszę tę muzyczkę z menu to taki triumf czuć, że ta gówno firma znika powoli z rynku. Jeden plus jest z tego, że UBI popłynęło. Powinno to dać do myślenia innym studiom jak nie robić gier, aby nie skończyć na dnie UBI dosłownie w niecałe 2 lata utonęło, oczywiście zapracowywali sobie na to już od lat, a na koniec poszło już z górki prosto w dół 1 2
Kadajo 8 090 Opublikowano Niedziela o 21:58 Opublikowano Niedziela o 21:58 Paradoksalnie właśnie zagrywam się w The Crew Motorfest i uważam ja za całkiem spoko grę 1
lukadd 3 276 Opublikowano Niedziela o 22:23 Opublikowano Niedziela o 22:23 Daje radę, młody u mnie w to grywał. Ogólnie w arcade ścigałkach nie ma zbytnio wyboru
ODIN85 3 767 Opublikowano wczoraj o 01:26 Opublikowano wczoraj o 01:26 (edytowane) 8 godzin temu, Reddzik napisał(a): Widziałem oleda u siostry, grałem w kilka gierek by sobie zobaczyć i porównać. Kupić nie kupię, po pierwsze mnie nie stać, a po drugie bo komp np jak dziś chodzi i w nic nie gram, więc OLED się wypali do działania neta. Pasek na dole, firefox dopalony, yt w oknie itd. Nie będę trzymać dwa monitory by jeden do normalnego użytkowania a drugi do grania/filmów(netflix itp) czy nawet eleven sports(Vectra). Po pierwszę wątpie że kobieta miała go dobrze skalibrowanego a po drugie oled to koszt połowy Twojej karty Edytowane wczoraj o 01:27 przez ODIN85
j4z 1 162 Opublikowano wczoraj o 01:51 Opublikowano wczoraj o 01:51 4 godziny temu, lukadd napisał(a): Jeden plus jest z tego, że UBI popłynęło. Powinno to dać do myślenia innym studiom jak nie robić gier, aby nie skończyć na dnie UBI dosłownie w niecałe 2 lata utonęło, oczywiście zapracowywali sobie na to już od lat, a na koniec poszło już z górki prosto w dół Niech lepiej Soni podpatrzy, bo powoli wchodzą na tę samą ścieżkę. 1
azgan 1 180 Opublikowano wczoraj o 02:36 Opublikowano wczoraj o 02:36 15 godzin temu, tgolik napisał(a): Siadłem dzisiaj, żeby pociągnąć dalej fabułę. Lodowa planeta Kijimi. Gram z dużą przyjemnością, oczywiście 4k i 48" TV OLed z 1,2 m. PS Znowu przyszły te czasy, że boję się co będzie jak padnie mi karta graficzna. Na szczęście teraz mam integrę, bo w 2020 miałem jeszcze i9 w wersji kf i stresik był. Nie wiecie, czy dałoby się kupić assistance na GPU? Mój samochód z każdym rokiem mniej wart a RTX coraz droższy i niedługo będzie mijanka cen. W dniu 21.12.2025 o 22:37, PaVLo napisał(a): Bierz, żałować nie będziesz. Gra jest już dopracowana i ma wiele ciekawych miejscówek, a to tylko ułamek. Chyba ogram sobie to ponownie 😉 2 1
Reddzik 2 946 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) 7 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Po pierwszę wątpie że kobieta miała go dobrze skalibrowanego Po 1 to monitor jej chłopaka i on gra w gry na nim. Po 2 nie napisałem, że ma źle skalibrowane widać było jakość za jaką się każdy ogląda w kierunku oleda. Zresztą sam też jakbym miał to skalibrować bez specjalnego sprzętu? Ja wypisałem swoje argumenty za którymi nie przemawia zakup takiego monitora. Za kartę dałem 3800zł, wtedy nazbierałem kasy, ale aktualnie nie mam takiej kasy, na koncie mam ponad 2tyś zł, więc kupię monitor i się wyzeruję z pieniędzy. Ja mam co miesiąc mniej niż 2tyś. A taki oled to więcej niż moja rencina. Do tego łatwo o wypalenie z moim użytkowaniem. Zresztą sam powinieneś pamiętać ile godzin mam na obecnym monitorze, bo o tym myśmy pisali. Nie krytykuję obrazu na OLEDzie, bo obraz był git, super ale za taką jakość się płaci i do tego ryzykuje wypaleniem, ja nie zmieniam co "chwila" sprzętu. Nie ma co robić offtopu. edit Zresztą to pierwsza i ostatnia tak droga karta graficzna jaką kupiłem, karta ma zostać ze mną przez całą swoją gwarancję czyli 4 lata albo i dłużej. Kupiłem raz a dobrze, by nie wymieniać zbyt często. Edytowane 18 godzin temu przez Reddzik 1
Ryszawy 448 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Ehhh..., czyli jednak sam Oled nie wystarczy, musisz mieć jeszcze KAAALIIIBRACJĘĘĘĘ!!! 4
tgolik 607 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) AAAAA Kalibruję OLEDy na oko. Chętnych zapraszam z telewizorami do mnie na chatę. Edytowane 17 godzin temu przez tgolik 1
Reddzik 2 946 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Godzinę temu, tgolik napisał(a): Chętnych zapraszam z telewizorami do mnie na chatę. Gdzie mieszkasz? Ja z opolskiego, to bym wpadł z . Najlepsze, że ja nie krytykowałem obrazu na OLEDzie, nawet gdy był to dzień i jasno w pokoju to obraz był mega, do tego mocno nasycone kolory w porównaniu do mojego IPSa, jak testowałem to grałem z HDR, a nie bez, nie ingerowałem w ustawienia. Mega obraz ale na pewno nie zmienię na OLEDa w najbliższej ani w dalszej przyszłości. SW Outlaws jest spoko gierka, nie jest to nic super, nie jest też taka beznadzieja ale niestety ma swoje bolączki, które OLED w niczym nie pomoże, nie załata tych problemów.
Kabor 496 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu A czy OLED rozwiązuje problem walenia niem(il)ca w hełm gołą łapą? 1
Reddzik 2 946 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Ta ręka jest o wiele ładniejsza na OLEDzie, w końcu to wali kobitka, a nie jakiś babo-chłop Dobra nie ma co już tego ciągnąć, bo źle się skończy jak wpadnie jakiś kolorowy nick
tgolik 607 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) Mieszkam na północy. Jest parę rzeczy, które warto by poprawić. Nie obraziłbym się, gdyby Hania Solo waliła z wściekłością jak Elie. Jednak przyjąłem, że dawno, dawno temu w odległej galaktyce dziewczyny piąstkami rozwalały zakute łby i od razu lepiej mi się gra. Edytowane 15 godzin temu przez tgolik
Rekomendowane odpowiedzi