Godlike 93 Opublikowano Poniedziałek o 21:13 Opublikowano Poniedziałek o 21:13 7 godzin temu, ODIN85 napisał(a): System Video. To ja u siebie w System Video na 4070Ti to mogę tylko sobie wentylatorami posterować albo włączyć to podkręcanie GPU przez eJaJ.
DITMD 160 Opublikowano Poniedziałek o 21:15 Opublikowano Poniedziałek o 21:15 (edytowane) @Roman_PCMRNa launcher Ubisoftu Edytowane Poniedziałek o 21:15 przez DITMD
ODIN85 437 Opublikowano Wtorek o 04:13 Opublikowano Wtorek o 04:13 6 godzin temu, Godlike napisał(a): To ja u siebie w System Video na 4070Ti to mogę tylko sobie wentylatorami posterować albo włączyć to podkręcanie GPU przez eJaJ. https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/nvidia-app-beta-update-g-sync-controls-rtx-hdr-multi-monitor/
azgan 589 Opublikowano Wtorek o 06:37 Opublikowano Wtorek o 06:37 https://www.ppe.pl/news/357921/microsoft-ostrzega-przed-aktualizacja-ktora-moze-zrujnowac-wasze-ulubione-gry.html 1 1
lamparcicho 332 Opublikowano Wtorek o 07:58 Opublikowano Wtorek o 07:58 Ostrzegają przed swoich partactwem? Miło z ich strony
ODIN85 437 Opublikowano Wtorek o 11:29 Opublikowano Wtorek o 11:29 W ramach przeprosin kupią Ubi i dadzą do Gamę Passa 3
Zas 56 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Naprawdę mnie ciekawi, jak będzie w lutym z nigurajem...
DITMD 160 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Ubisoft stał się obecnie chłopcem do bicia, można im przypisać dosłownie wszystko, a jako źródło wystarczy podać "insider". Kliknięcia i wyświetlenia są, a prawdziwości informacji i tak nikt nie zweryfikuje, bo kogo to obchodzi 1 2
ODIN85 437 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 9 godzin temu, Zas napisał(a): Naprawdę mnie ciekawi, jak będzie w lutym z nigurajem... Zamiast 7mln będzie max 4. To pewnie i tak wystarczy dla zarobku i za dwa lata kolejna część
Lypton 44 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Widzę newsa, patrzę źródło - Fandom Pulse - zlewam newsa.
Godlike 93 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) https://www.gry-online.pl/newsroom/spraw-sobie-prezent-pod-choinke-biorac-udzial-w-konkurs-star-wars/z22b8ae Konkursik Edytowane 5 godzin temu przez Godlike 1
PaVLo 216 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Wystarczy poczytać regulamin, a zwłaszcza punkt "PRZENIESIENIE PRAW AUTORSKICH", i od razu widać, że to zbieranie dobrych pomysłów, aby na tym nieźle zarobić.
Godlike 93 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) No w końcu jakoś trzeba szkolić tych stażystów, gorzej jak wygra pomysl na tęczowa planetę która będzie zamieszkać rasa LGBTQQIP2SAA Edytowane 3 godziny temu przez Godlike
Kadajo 608 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Bioware/Ubisoft jakoś na swoja reputacje zapracowała i tez kiedyś zrobili "pierwsza grę", wiec to ich nie tłumaczy w żaden sposób. To tak jakby nagle Laborgini wypościło na rynek jakiegoś złom i się tłumaczyło ze to nowi pracownicy go zaprojektowali i dlatego jest jak jest.
Godlike 93 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nowa S klasę zaprojektował nowy młody człowiek i kurteczka się nią jarał jak wtyczka od 4090, więc da się? Da się tylko trzeba chcieć, a w Ubi to zamiast myśleć o zrobieniu porządnej gry to myślą o pracy zdalnej
Ryszawy 18 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Khmm..., khmm..., nowa reklama Jaguara ... Harley-Davidson też niedawno próbował trafić do "modern audience". Zaraz się okaże, że Lamborgini zakrzyknie, potrzymajcie mi piwo...
Kadajo 608 Opublikowano 25 minut temu Opublikowano 25 minut temu Oni wszyscy są realnym przykładem ze kasa robi wodę/siano z mózgu
Rekomendowane odpowiedzi