Skocz do zawartości

Xbox Series X|S - Oficjalny Temat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Akuki napisał(a):

Ale jak rozumiem gry w których licencja na piosenki/myzykę wygasła (np.Def Jam:FFNY) nie mają szans na zmartwychwstanie?

To zależy, jak widać zresztą na przytoczonych wcześniej przykładach. Ciężko tutaj wskazać jakąś konkretną regułę, usługa jest w fazie wewnętrznych testów i część rzeczy po prostu działa, inna nie. Ale tytułu podanego przez Ciebie nie zamienisz na cyfrową licencję z tego prostego powodu, że program nie obsługuje z przyczyn technicznych krążków z pierwszego Xboxa i X360.

Opublikowano
W dniu 2.09.2026 o 06:58, Kszyrztow napisał(a):

Tak, płyty z pierwszego Xboxa i X360 nie posiadają swojego indywidualnego identyfikatora/numeru, więc ich ten program nie obejmuje niestety.

Gorzej, tfurcy to tfurcy: https://xct.live/disc2digital?status=yes%2Cno&publisher=Ubisoft

Niedawno tutaj pisałem (wysysając teorię z palca), że tak może być i że to tfurcy mogą mieć coś do gadania i mają. Ubi nie jest jedyne, ale firmy dzielą się na za i przeciw (albo niemal wszystko wspiera albo nic, nie ważne że gra jest bardzo nowa i ma identyfikator na płycie). Dziwi mnie 2K za, bo ci lubią sprzedać kilka wersji (dzięki czemu mam po 2 calaki tej samej gry).

6 godzin temu, slafec napisał(a):

To miała być przyszłość :D Co do 4% to są kłamstwa, wielkie kłamstwa i statystyka (czyli największe). Tak samo Xbox 360 miał awaryjność 30% (tzn. >99% dla graczy, kilka % dla casuali i podobnie PS3). Do tych 4% nie łapię się nawet ja, bo gram w chmurze z 1 minutę na miesiąc.

Opublikowano

"Szajba GTA 6 i exclusivów Xbox" + "Matthew Ball już w czerwcu mówił, że Microsoft nie nadąża z produkcją konsol, bo zapotrzebowanie na nie jest tak wielkie. Widzimy to w polskich sklepach.".

Od kilku lat dostępność Xboxów w polskich sklepach (i ogólnie Europie) jest tak słaba, że jeszcze nie tak dawno spekulowano, że Microsoft wycofuje się z tego regionu. Teraz nagle nie nadążają z produkcją :hihot:

Opublikowano
50 minut temu, slafec napisał(a):

"Szajba GTA 6 i exclusivów Xbox" + "Matthew Ball już w czerwcu mówił, że Microsoft nie nadąża z produkcją konsol, bo zapotrzebowanie na nie jest tak wielkie. Widzimy to w polskich sklepach.".

Od kilku lat dostępność Xboxów w polskich sklepach (i ogólnie Europie) jest tak słaba, że jeszcze nie tak dawno spekulowano, że Microsoft wycofuje się z tego regionu. Teraz nagle nie nadążają z produkcją :hihot:

No wiesz zaraz 32GB DDR5 przegoni cenowo PS5/XSX więc zapotrzebowanie wzrośnie. Dziś czytałem komentarze pod artykułem zestawy komputerowe wrzesień i konkurencji to ludzie wyraźnie już pasują przy tych cenach z budową kompa do gier.

Opublikowano (edytowane)

Gta 6 napedza sprzedaz wszystkich konsol i to jest fakt. To, ze wymiotlo konsole niedawno ze sklepu to jest kolejny fakt, a to ,ze ty jestes taki beton i do ciebie fakty nie docieraja to juz twoj problem ;) 

I tak dostepnosc xsx byla slaba ale byly w sklepach jeszcze doslownie chwile temu jak przegladalem oferty a dzis sa totalne pustki wszedzie ;) 

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano

Jest sporo ogarniętych serwisów i portali, to musisz akurat wklejać ten shit i baity z PPE. To jest ta sama liga szajsu co jakieś Kiszaki czy inne Arkadikusy. Ale spoko, dzięki takim ja Ty ten rak się toczy dalej i nie wyginie nigdy :przytula:

• Like 1