Pomyłka, ok Mimo wszystko nie dołożyć do OLEDa, to zbrodnia, którą zrozumiesz jak przesiądziesz się z MiniLEDa na OLEDa.
Sam miałem podobny tok rozumowania do Ciebie i zmarnowałem ponad rok na tej wypalarce. Rzeczywiście HDR wgniata w fotel dla kogoś kto miał starego IPS/VA ale wyobraź sobie, że da się dużo lepiej.
5090 odpada bo to overkill, 5080 moim zdaniem za duża dopłata (dlatego wybrałem 5070ti swojego czasu nad 5080).
Z tym FSR macie racje, rzeczywiście znowu AMD zrobiło sobie drzemkę.
Sprzedam GPU to będę myślał co dalej. Pocieszam się, że w mojej fanaberii nadal daleko mi do kolegi @Phoenix.
Ja kupilem za punkty z poprzedniego. Gram regularnie.
Mi tez tak mapa przypadla do gustu, jedynie co to mogli ja bardziej rozciagnac zeby wieksze odleglosci byly. Tyle ze wtedy to snajperzy by przeginali jak zwykle.
nope. bo dokladnie tak samo dzialaja marki chinskie - mozesz kupic geely ex5 i volvo-geely. tak jak mozesz kupic uzywane tata indica jak i nowego land rover-tata. to, ze wspomina sie o wejsciu tata do europy, nie oznacza, ze beda sprzedwac tylko jaguary/ land rovery i nie mam z tym zadnego problemu. nie wrzucam do jednego worka tych samych marek/modeli, tylko dlatego, ze powiazane sa z chinami/indiami.
Rekomendowane odpowiedzi