Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Już wyleczyłem się z oglądania tych wielkich recenzji z przeróżnych serwisów.

Liczą się tylko samodzielne kanały, które przeważnie nie dostają gry wcześniej, bo nie włażą w dupę. :E

Ongbal nawet zwrócił uwagę na tą grę, a to jakiś koleś co nagrywa popisy tylko w grach z parowaniem, więc może system walki przyciągnie wyjadaczy.... Lub mamy posuche w grach z parowaniem. :E

Edytowane przez musichunter1x
  • Upvote 1
Opublikowano

Ja wczoraj obejrzałem ten najnowszy trailer i trochę mi zaspoilerował. Już nic więcej nie oglądam.

Ta, widziałem jak gra, ale mu szybko szło to hackowanie. Pewnie niedługo wrzuci jakieś filmik typu All bosses no dmg. :E  

Opublikowano

Jak coś Nvidia wypuściła nowe drivery pod tę grę. 

Cytat

This new Game Ready Driver provides the best gaming experience for the latest new games supporting DLSS 4.5 technology including PRAGMATA and NTE (Neverness to Everness) as well as Windrose which supports DLSS 4 features.

• Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Avatar dlc skończony. Zabieram się za pragmate, nie oczekujcie recenzji bo nie będzie  . :boink::E

10 minut temu, musichunter1x napisał(a):

Sam zdziwiłem się jak wolno, jsk na niego. :E

Najwidoczniej moje 5 godzin w demie zrobiło swoje. 

to demo jest na 30-50 minut. :E

2 godziny temu, musichunter1x napisał(a):

Już wyleczyłem się z oglądania tych wielkich recenzji z przeróżnych serwisów.

Liczą się tylko samodzielne kanały, które przeważnie nie dostają gry wcześniej, bo nie włażą w dupę. :E

Ongbal nawet zwrócił uwagę na tą grę, a to jakiś koleś co nagrywa popisy tylko w grach z parowaniem, więc może system walki przyciągnie wyjadaczy.... Lub mamy posuche w grach z parowaniem. :E

to samo podejście mam, chyb to przychodzi z wiekiem ze przestajesz być naiwny co do takim recek premier. (:

Edytowane przez Luki_
Opublikowano
3 minuty temu, Luki_ napisał(a):

to demo jest na 30-50 minut. :E

Powtarzam to już setny raz, dobre gry Capcomu są porządnie zaprojektowane pod wielokrotne przejścia przez zabawę systemami, poprawianie swojej efektywności lub stylu, speedruny lub inne wyzwania. ;)

Z godzinę to pewnie testowałem ustawienia, aby zobaczyć kiedy przekracza 8gb.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, musichunter1x napisał(a):

Powtarzam to już setny raz, dobre gry Capcomu są porządnie zaprojektowane pod wielokrotne przejścia przez zabawę systemami, poprawianie swojej efektywności lub stylu, speedruny lub inne wyzwania. ;)

Z godzinę to pewnie testowałem ustawienia, aby zobaczyć kiedy przekracza 8gb.

Graj jak chcesz mi to nie przeszkadza tylko zdziwiło mnie chyba przesadziłeś z tymi 5h . (: ja lizałem ściany w demie i mi zajęła jakoś właśnie 1h . Nie liczyłem ale tez pewni dodatkową + 30 minut ustawienia testowałem (: ale 5h to rekord low runa chyba (:  Co chyba ze ty to przechodziłeś kilka razy to zmienna postać rzeczy.  (;

Edytowane przez Luki_
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Luki_ napisał(a):

ale 5h to rekord low runa chyba (:  Co chyba ze ty to przechodziłeś kilka razy to zmienna postać rzeczy.  (;

Nie zrozumiałeś? Przechodziłem to wielokrotnie i podałem czas ze steam.... Można przejść demo w kilka minut, co też robiłem. Samo demo ma kilka rysunków Diany, które reagują na spełnienie wyzwań lub speedruna.

Są bonusowi przeciwnicy na windzie, czwarta broń na uboczu, testowanie speedrunów, w tym pominięcia fragmentów, testowanie mechanik itd.

Zszedłem do chyba 5 minut z hakiem.  Teraz jak widzę speedrun na 5:51 to zdecydowanie zrobiłem to sprawniej. (Edit. Może nie w całości, bo mój czas to 5:57.)
Edit. Może 5 godzin wynika z siedzenia w menu lub coś, ale wracałem do tego w kilku dniach, bo przyjemnie było sobie to szybko przejść. :E 

Edytowane przez musichunter1x
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Tylko w Dzaponskich tytułach takie cos dostajemy uwielbiam xd Pomarańczowa czapeczka i od razu 10 do col-owości. Dobrze ze nie czerwona :red: Widzę ze ta gra jest dość krótka na ytube 8h maja filmy. Czyli normalne przejście pewnie 16h minimum w sam raz. 

Zrzut ekranu 2026-04-16 225824.jpg

Edytowane przez Luki_
Opublikowano
4 godziny temu, musichunter1x napisał(a):

Zszedłem do chyba 5 minut z hakiem.  Teraz jak widzę speedrun na 5:51 to zdecydowanie zrobiłem to sprawniej. (Edit. Może nie w całości, bo mój czas to 5:57.)
Edit. Może 5 godzin wynika z siedzenia w menu lub coś, ale wracałem do tego w kilku dniach, bo przyjemnie było sobie to szybko przejść

I takie zajawki to ja szanuje w tej branży! :witojcie: