Bombki atomowe dadzą radę. Jak też klasyczne zbombardowanie irańskiego uranu.
To wiadomo już od dawna gdy Arabowie strzelali do irańskich dronów płacąc za zestrzelenie 1000-10000 razy więcej niż warty dron. Nawet biedak pokona bogatego. Nie tędy droga.
Irańczycy jednak ruszyli na "negocjacje", chcą kapitulacji USA i reparacji, zaś USA chcą kapitulacji Iranu, to będzie zabawne - bodajże do środy. W cieśninie oba kraje ostro atakują statki, niezłe zawieszenie broni. No więc w nocy ze środy na czwartek TACO powinien rozwalić wszystkie elektrownie i mosty (i pewnie uran), chyba że znowu będzie TACO. Punkty 1 2 i 3 to Uran więc bez tego wojny nie skończy, Żydzi mu nie pozwolą. Do eskalacji włączają się Huti gotowi do blokady półwyspu z drugiej strony.
@Elder kurde dalej nic nie wiadomo kiedy można się spodziewać Apex Super Nova czy masz jakieś przecieki?
Strasznie jestem napalony ale nikt nawet nigdzie nie pisnął kiedy możemy się tego spodziewać
Jak ktoś nie będzie tego rysował, to się nie porysuje (uwaga na pasażerów wymachujących torbą w samochodzie). Większy problem będzie, jak taki ekran po prostu padnie.
Możesz robić hacki podczas lotu na silniczkach, kiedy wolno opadasz, ale chyba nie w trakcie dasha, chyba że to po prostu moje skill issue.
Też mam 3k, ale 6k chyba jest zabugowane, bo uderzyłem 7200 i nic nie wpadło.
Z tego co widzę to są DR, więc TRFC min 160ns w trybie normal nie mixed. Może najpierw to zobacz. Nie leć tak nisko z timingami WTRL/S 16/4, RDWR 16, ale spróbuj SCL 6/6 Możesz też podnieść VDDP na 1.05v
Rekomendowane odpowiedzi