Wybieramy opony (letnie, zimowe czy też wielosezon)
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Totek · Opublikowano
Za szybko się dorabiasz to trafiasz na listę do golenia. Potem zasada "dajcie nam człowieka a paragraf się znajdzie". Śmiejemy się z Rosji podczas gdy mentalnie dalej w niej jesteśmy. Są jeszcze jacyś więksi jutuberzy którzy nie mają problemów ze służbami czy urzędami?? -
Przez VRman · Opublikowano
Kiwi. Zależnie jak trafisz, wydasz na niego pomiędzy 100 a 160zł, ale nie kupuj tanich bo będziesz kupował dwa razy albo doliczysz koszt naprawy headsetu gdy po kolejnym problemie rzuciłeś nim o ścianę Tylko pamiętaj, że porty USB w Questach są zrobione z gównolitu więc bardzo, BARDZO ostrożnie i dobrze zamocuj kabel aby nigdy nie obciążał portu. Szarpniesz kilka razy i masz headset uwalony, a wymiana portu USB nie jest wcale taka prosta. Możliwe, że w ogóle niemożliwa, albo cholernie droga. Na kablu da się grać, ale ograniczanie sobie VRu do tylko gier, które można ogrywać na siedząco to bardzo kiepski pomysł. Z kablem się da chodzić po pokoju. Jak mi pada bateria to czasem gram tak w Walkabout Minigolfa czy nawet Beat Sabera, a nawet w Dungeons of Eternity, ale to już jest ryzyko i popsuta zabawa, bo musisz ciągle pamiętać o kablu. Mimo wszystko lepiej tak niż na siedząco, bo to zupełnie nie ten poziom funu i immersji. -
Przez dannykay · Opublikowano
Chyba tak, ale nie jestem pewien, bo go nie oglądam od dawna. Przestałem śledzić po zielonych volviaczkach i naprawie traktora w stodole -
Przez FadedIntoNight · Opublikowano
I cyk, ckliwy filmik: "karabiny maszynowe", dzieci za ścianą, piesek SENIOR, ręce, które 20 lat pracowały I zbióreczka, gdzie jakieś półmózgi wpłacają 120k w dwie godziny...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi