Jeśli chodzi o dysk to jest czysty, kość pamięci ram jak najbardziej dołożę jak coś trafię na promocji, bo nie ma z tym pospiechu tak jak z procesorem. Składam swój nowy komputer to zainteresowała się czy coś można zrobić z jej sprzętem. W kwestii konta Microsoft i Windowsa to będę to musiał zrobić, bo ona jakoś ciągle o tym zapomina. Jeszcze kwestia tego czy nadal można zaktualizować Windows 10 do 11 bo coś słyszałem że mieli tą możliwość wyłączyć, ale nie wiem jak jest faktycznie.
To jest właśnie to, ten PiS-owski rak trzeba całkowicie z polskiego państwa wyplenić, żeby coś jeszcze było z tego kraju oraz był z tej mąki chleb. Muszą to wreszcie zrozumieć wszyscy włącznie z Konfiarzami, która na ten moment wykazują nadmierną "miłość" do PiS-u. Kolejna kadencja PiS-u jako rządzący będzie równała się tym, że z tego kraju nie będzie czego zbierać
Może źle ubrałem, ogólnie rzecz biorąc tak, ale przy VRAM niekoniecznie to musi oznaczać, że gra będzie wymagać mniej. Może brać 12GB przy 1440p i 4K DLSS
Rekomendowane odpowiedzi