Ja jestem właśnie po 5 godzinnej sesji i daje sobie dziś spokój, jestem zadowolony z przebiegu i jak się ta gra ogółem prowadzi - requiem szczególnie w tej początkowej fazie po stronie Grace bardzo przypomina mi re:2r którego uwielbiam. Po trailerach spodziewałem się lekko uboższego systemu gore w porównaniu do re:4r pod względem rozczłonkowywania ciał i w sumie taki się okazał (o dwójce nawet nie wspominam, do dziś żadna część nie ma podjazdu), chociaż to najbardziej krwawy resident w jaki miałem okazję zagrać
Mało dziś Leona ale to co udało się ograć po jego stronie również sprawiało dużo frajdy, zobaczymy jak będzie później.
Opinia totalnego szczawia ale nadal uczę się serii, jeśli requiem utrzyma tempo to spokojnie przebije w mojej ocenie re:4r który średnio mi się przyjął
Po turbo strasznej siódemce nic mnie już chyba nie zaskoczy, zdarzyło się kilka razy podskoczyć na fotelu i budujące uczucie grozy występuje - więc fear factor na plus i obrązowić gacie jakoś idzie, zależy z czym mieliście do czynienia w przeszłości
Cutscenki, płynność animacji, mimika twarzy - top.
Dokładnie to samo pomyślałem.
Nie dość, że karcioszka w fajnej wersji Gaming OC czyli wyższa półka od Gigabulca, dodatkowe benefity za 350-400zł jak wyżej, 16GB VRAM i jeszcze bym się pokusił o wgranie VBIOSu z 9070XT, bo też to da dodatkowego kopniaka wydajności.
A to wszystko w tej zacnej cenie. Gdybym nie ustrzelił 5070ti z amazona, to pewnie bym się pochylił
Rekomendowane odpowiedzi