Star Citizen: Squadron 42
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Gra Cię jednak interesuje, bo jak to stwierdziłeś "a jak mi sie gra nie podoba to po prostu jej nie kupuje, olweam i nawet nie sledze newsow bo po co tracic czas na to." Ale temat musiałeś założyć... to jednak śledzisz newsy i się nią interesujesz w innym wypadku tematu by nie było człowieku. I wyrażanie opinii to nie jest plucie jadem, i tego też nie umiesz rozróżnić, i idąc Twoim tokiem myślenia 99% użytkowników w tym temacie pluje jadem. Nosz popatrzmy same węże w temacie -
Przez Jaycob · Opublikowano
Na Steamie ludzie też narzekają na performance, a u mnie działa płynnie jak masełko. -
Przez Camis · Opublikowano
Trzeba robić konwersje, ale masz wtedy hiperwizor typu 1 – czyli typu bare-metal. Dużo szybciej i lepiej chodzą systemy VM, praktycznie z ponad 95% wydajności twojego sprzętu. Ja już kompletnie przesiadłem się na KVM, na Windows najpierw siedziałem na Vmware Desktop, pózniej VirtualBox. -
Przez Zas · Opublikowano
Ale ja generalnie do waszych kamieni nic nie mam, sam bym może jakiś wybrał (taki niepijący) gdyby mnie było stać. Choć niewykluczone, że i tak wygrałby praktyczny tani laminat. dla mnie w meblach must have to przede wszystkim topowe, a na pewno co najmniej przyzwoitej jakości okucia. Zawiasy, prowadnice - do tego warto dopłacić, bo to przede wszystkim ich używamy przy każdym otwarciu drzwiczek i wysunięciu szuflady, nawet jeśli front jest z MDF, a nie z fornirowanej sklejki
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi