Skocz do zawartości

Europejskie puchary (LM , LE , LKE)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepsze są onety itp, już zwiastowali fazę grupową, już pisali jaka to autostrada czeka Lecha do LM...a tu awruk zonk haha, Polska Piłka to jedna wielka kompromitacja, a Lech to potwierdził 🙂 

4 godziny temu, maras2574 napisał(a):

Niestety 

Właśnie stety, lepiej raz się skompromitować, niż później x razy w fazie grupowej 🙂 

Opublikowano
4 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a):

Właśnie stety, lepiej raz się skompromitować, niż później x razy w fazie grupowej 🙂 

Ale to jest kompromitacja Wszechczasów !!!! Jestem kibicem Kolejorza, dostałem wczoraj mokrą szmatą w ryj !!! Nikt wcześniej w eliminacjach do LM nie zmarnował 3 bramkowej przewagi !!! Dno !!! Do kopalni ich wpierdolić i niech zobaczą jak ludzie mają ciężko, a oni za miliony w chuja grają !!!

Godzinę temu, Grolshek napisał(a):

Tytuł frajera sezonu już zaklepany. Dość szybko w tym roku.

Na trybunach zrobiliśmy wszystko co się dało, to wkłady do koszulek zjebały !!! 

Milionowe transfery, ha ha ha :rotfl2: Rurek, coo ? Nie wyszło :hihot:

• Like 2
  • Upvote 2
Opublikowano
4 minuty temu, maras2574 napisał(a):

Nikt wcześniej w eliminacjach do LM nie zmarnował 3 bramkowej przewagi !!! Dno !!! 

To jednak w czymś nasi kopacze są najlepsi :D jakby nie było to jest jakiś sukces :E

Im prędzej zdasz sobie sprawę że być kibicem polskiego klubu lub drużyny narodowej nie ma najmniejszego sensu, tym mniej będziesz jak to ująłeś "dostawał mokrą szmatą na twarz" :) 

Opublikowano

Lubię Lecha, kibicuję każdemu klubowi grającemu na arenie europejskiej. Meczu nie oglądałem, i chyba dobrze choć włączyłem w dogrywce, nie wiedziałem, że tak się potoczy. Frajerstwo w biały dzień, by tak sobie dać wbic 3 gole. Nie oglądałem skrótu z meczu ani nie wiedziałem wszystkich bramek. 

Na język nasuwają się wszelkie epitety nawet te które nie występują w słowniku języka polskiego. :kupa:

Powinni oddać kasę za bilety po takim meczu!:cenzura:

Wstyd, to będzie mecz, który będą pokazywać jeszcze przez lata jako baza do tego jak nie grać w piłkę, by nie skończyć jak Lech Poznań- to taka kiepska drużyna z Polski. :E

Nie myślałem o awansie do LM ale takie mecze gdzie ma się solidną zaliczkę, to się powinno wygrać, a nie zaliczyć wtopę roku w europejskiej piłce, oj będzie głośno po tym blamażu. 

Opublikowano

Jako kibicowi Legii to jest mi po prostu przykro. Wydawało się, że klub mądrze zarządzany (w przeciwieństwie do mojego), nie osłabił się przed sezonem, zrobił drogie transfery, trener ten sam a tu taka kompromitacja...Jak można było roztrwonić taką przewagę z pierwszego meczu. Przecież tam dla nich wszystkich powinna być kolonia karna. A tutaj lokomotywa wykoleiła się już na pierwszej stacji a mamy nadal lipiec...

Media to wiadomo, już widziały Lecha w fazie grupowej, autostrada do LM a tutaj trzeba będzie walczyć o fazę grupową LE, a i tak pewnie skończy się jak zawsze - LKE

• Like 1