No to zbierzesz baty, tak jak wcześniej, tylko w towarzystwie
Ale żeby to miało ręce i nogi to powinni zmienić moveset bossów, bo są przystosowane pod 1 gracza
Ja tak cały czas gram z tymi błyskawicami, ale aktualnie firewalla wywaliłem, i dałem bombe mrozu, która robi większe bum i dmg, niż te kilka dmg dodatkowo dla moich błyskawic, zamrażam i paraliżuję, mimo, że mam w drzewku tylko dmg pod Błyskawice, to frostwall + bomba mrozu daje radę jako utility, że tak nazwę, szczególnie na bossy, a jak zamrożę to biję błyskawicami + 2x orb storm, przy okazji rozwalenie ściany mrozu-frostwall powoduje dmg gratis, więc aktualnie to się sprawdza. Przejście na full mróz nie wiem czy chcę, chyba, że znajdę albo kupię jeden przedmiot który zmienia obrażenia od błyskawic na lodowe, ale z drugiej strony "cast on freez" dostało dużego nerfa, a ja w przypadku "cast on shock" tak tego nie odczuwam. Moby padają aż miło się patrzy.
Poszedłem na ostatniego bossa, ale chyba wrócę się by zrobić Trial, bo mi tylko to zostało. Zawsze to wpadnie trochu expa i jakieś graty
Przecież referendum nie ma żadnej mocy prawnej, tzn działa na zasadzie zasugerowania zmian przegłosowanych w referendum a sejm nadal to moze odrzucić. Oczywiście sprawa jest bardziej propagandowa bo rząd odrzuca wyniki referendum więc może odbić się na sondażach, a jak dobrze wiemy sondaże >>>>> dobro i rozwój państwa
Rekomendowane odpowiedzi