Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 4 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
No tak, X3 to (jesli dobrze kojarzę*) ich najpopularniejszy model. Co do wymuszania pewnych kwestii i powiązania niektórych rzeczy z innymi. Np. chcąc mieć w BMW X3 inny wzór felg 20-calowych dodaje Ci pakiet sportowy M, kierownicę M, zawieszenie sportowe M i zmienny układ kierowniczy i... listwy ozdobne Dark Graphite... Dlaczego? Może jest jakieś uzasadnienie, ale go nie rozumiem. Chciałem wybrać tapicerkę Alkantara, to mi zmieniło na 19-calowe felgi i listwy tym razem na szczotkowane aluminium. Chciałem wziąć podparcie lędźwiowe przód, to realistycznie dodało mi pakiet premium z reflektorami adaptacyjnymi i nagłośnieniem Harmana kartona. Jaki to me związek? Nie wiem. Są oczywiście przykłady w drugą stronę - w pełni zrozumiałe - jak np. mocniejszy układ hamulcowy i konieczność wzięcia większych felg w związku z tym, ale czy naprawdę muszę wtedy też dobierać adaptacyjne reflektory albo BMW Iconic Glow? Niemniej czasem rzeczywiście są absurdalne rzeczy, których by się człowiek nie spodziewał. Pamiętam jak wytrzeszczyłem oczy gdy inżynier powiedział mi, że ten lakier z serii Individual nie łączy się z pakietem asystentów professional, bo... izoluje on radar konieczny do działania systemów RCTA, FCTA i Blind Spot, więc te elementy działać nie będą, musieli więc wyłączyć cały pakiet asystentów, bo bez tych elementów nie byłaby to ta sama jakość (co rozumiem). *sprawdziłem, załącznik -
Przez kubikolos · Opublikowano
alez to by bylo wycie, boze, wszystkie najwieksze media na calym swiecie dostaly by instrukcje ze trzeba zrobic zbiorke na 3 tryliony zeby wspomoc izrael -
Przez sideband · Opublikowano
Co poradzić, ale z tym Reflexem, że nie da się wyłączyć po wyłączeniu FG nie tylko w tej grze był taki bambol. -
Przez tomcug · Opublikowano
Dobrze zrobiona gierka, u każdego działa inaczej -
Przez lokiju · Opublikowano
Trzeba cisnąć obsługę by odbierali butelki ręcznie jak automat jest przepełniony lub nie działa. Jak dostaną dodatkową robotę to z czasem nagle automat będzie działał jak należy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi