Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
dobra odklejka Ferrari, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce... to już nie premium? -
Przez azgan · Opublikowano
A ja uważam, że to może być całkiem fajna przygoda w świecie fantasy, gdzie fabuła jest tylko pretekstem do zabawy w epicko wykreowanym świecie, z masą rzeczy, jakie lubimy robić w tego typu piaskownicach. Na plus jest też to — zupełnie nowe IP i coś świeżego, a nie kolejna bezpieczna kontynuacja, jak np. Death Stranding 2. -
Przez blabla123 · Opublikowano
@AndrzejTrg No to nie o to właśnie chodziło w systemie kaucyjnym? -
Przez bartoleq · Opublikowano
Z mojej strony podejrzewam, że przyczyną jest uwalona karta graficzna. Miałem podobnie. Używany 1660, podobno działał. Czy padł w transporcie nie wie wiem. Wsadziłem w komputer, pikanie, restart, ale za drugim razem poszedł. Do kolejnego wyłączenia, bo przy ponownym starcie ta sama procedura pikanie, restart i czasami odpalał dalej. Postanowiłem bios podmienić na najnowszy. Tutaj coś się nie udało, wpadła płyta w nieskończony loop. Resetowanie zworką i inne nie pomogły. Kupiłem druga płytę używaną za 50zł (to stara platforma lga1155). Przełożyłem cpu i ram, wszystko wstało na zintegrowanej grafice. Wsadziłem kartę graficzną 1660, udało się, wszedłem do biosu, jest dobrze. Wyłączam, podłączam ssd i znowu boot loop i brak obrazu. Po chwili płyta nie działa nawet po wyjęciu grafiki. Nie drążyłem tematu. Całość na śmietnik. To był mój rezerwowe 3 stanowisko, więc dramatu nie ma. Na Twoim miejscu dałbym do serwisu tą kartę, niech sprawdzą. Dalej bałbym się wsadzać skoro Twoja platforma jest sporo droższa i nie chcesz dalszych strat.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi