Ogólnie o pastach termoprzewodzących
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
W prockach AMD się jakieś PBO na -10, -20 czy nawet -30 ustawia, to powinno pomóc na temperatury, jak mi się dobrze kojarzy, ale poczekaj chwilę ktoś dogłębniej wyjaśni. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
https://www.whathifi.com/tv-home-cinema/televisions/lg-c6-oled65c6 -
Przez platyniak18 · Opublikowano
Kupiłem te patrioty z xkom, teraz trzeba polować na kartę. Komputer już złożyłem, i mam jeszcze jedno pytanie o temperatury procesora. W spoczynku mam między 45 a 55 stopni, a pod pełnym obciążeniem max 76 stopni, czyli raczej ok, tak powinno mniej więcej być przy 7800x3d? W szczególności zastanawia mnie temp. w idle, wcześniej miałem przez jakiś czas r5 2600 i 12600kf, tam miałem dużo mniejsze temperatury przy wyświetlaniu pulpitu, ten procek tak ma? Chłodzenie mam ALF III 240 -
Przez sideband · Opublikowano
Po co mają robić podwójną robotę? Z pkt widzenia sprzedaży nic to nie zmieni, a tylko wydłuży produkcje gry. Tak samo jak większość developerów korzysta z gotowego kodu RT/PT Gdyby to miałoby wyjść powiedzmy tylko na konsole i devoloper korzysta z własnego silnika to mogą kombinować by wycisnąć maksymalną jakość pomimo ograniczonej mocy obliczeniowej. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
gadzi mózg dlatego nie powinny mieć żadnych praw, bo jak jest okazja pociągnąć czarną kiełbachę to będą w kolejce stały w jakiejś spelunie i zrobią to na parkiecie przy kamerach.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi