Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, bbandi napisał(a):

Jeszcze benzyna do wyborów będzie po 5zł :D kto o zdrowym umyśle na Czarnka zagłosuje, nie mają naprawdę innych ludzi od tego Taliba? 

Może i mają, ale oni chcą odzyskać elektorat którzy przeszedł do Brauna, czyli no wiecie - nie najostrzejsze kredki w pisowskim piórniku. Można im spokojnie nakłamać. 

Zaraz Czarnek jeszcze będzie pisał o przyjmowaniu emigrantów hinduskich, bo Braun już to obiecał :lol2: 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Najbliżej mam automat DPD ale jest tak mały, że często jest zapchany, przez co dostawa się przedłuża lub zostawiane są w punkcie odbioru w sklepie, który już stanowi ograniczenie czasowe odbioru. 30 metrów dalej mam paczkomat Inpostu i tam nie ma takich problemów, dlatego wybieram Inpost. Automat Allegro? Najbliższy kilometr dalej i o 2/3 mniejszy od Inpostu. Zatem ten monopol dostaw od Allegro to tak nie bardzo im idzie i obrażanie się na Inpost na siłę preferując inne opcje dostawy, a ukrywając Inpost wcale im nie pomaga. Tak samo jak nie pomogło im grupowanie ofert i nawet przy sortowaniu po cenie umieszczanie tych preferowanych.
    • o kolego, wpadłeś teraz mocno.     Landmanny, yoery, kolery to jednorazowe zabawki - wytrzymają 2-3-4 lata i przegniją.  O Endersie słyszałem dobre opinie, ale sam nie mam przekonania   Ja polecam skupić się na 3 markach: Napoleon, Broil King, Weber. Kolejność losowa - ja mam Broil Kinga Brona 490 (4 palniki + 1 boczny + 1 tylny). Jako absolutna podstawa to to: https://grilloholicy.pl/grill-gazowy-napoleon-freestyle-425-z-drzwiami/12 lub to https://grilloholicy.pl/grill-gazowy-napoleon-freestyle-425/12 Steki zrobisz na luzie bez palnika do steków - po prostu na ruszcie żeliwnym. Ja osobiście z bocnzego palnika korzystałem tylko raz, więc dla mnei to mocno zbędne. Ale też niezbyt często robie steki - wolę burgery.  Ten napoleon z bocznym palnikiem to bardzo dobra propozycja. Ale jak bym nie kupował przez allegro, tylko w dedykowanym sklepie. Dostaniesz tam jakiegoś gratisa. Z ceny mogą nie chcieć zejść, bo jest ewidentna zmowa cenowa dystrybutora, więc chętniej dorzucą szczypce, maty na półki boczne czy rękawice.  Ja kupowałem w nagrillu.pl i mogę śmiało Andrzeja Gibasa polecić. Porzadny fachowiec i jeszcze lepszy grillmajster   Jak kupisz coś z wielkiej trójki (tak to odpowiedniki BMW, Audi i Merca  ) to będziesz miał mnóstwo akcesoriów do wyboru. A to żeliwne woki, uchwyty na kurczaka, skrzynki do wędzenia - w zależności co cię będzie kręcić    
    • Odstawiłem filmy i seriale (i tak nie ma nic ciekawego), muzykę i weekendowe chlanie  i gram teraz dużo więcej niż kiedyś.  
    • Z wersji na wersję gorzej zamiast lepiej, tak to obecnie wygląda.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...