5800X3D - kupować 4080S czy czekać?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez voltq · Opublikowano
TN ma tragiczne kolory a ja potrzebuję ograć gry które nie działają na padzie, TV jest świetny ale trzeba siedzieć dalej Kupiłem aoc temat do zamknięcia -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Update od Ogrodu Balamb: Dostaliśmy wiele pytań w sprawie spolszczenia drugiej części, Final Fantasy VII Rebirth. Nie wiemy, czy będziemy tłumaczyć tę grę, bo to zależy od tego, czy gra pod względem technicznym nie będzie mieć większych zabezpieczeń niż miały Remake i Crisis Core Reunion. Po premierze gry będziemy to sprawdzać, więc spodziewajcie się informacji w lutym. Dotychczas zabezpieczenia udawało się ominąć, ale nigdy nic nie wiadomo. Ponadto sądząc po długości gry, ma ona prawdopodobnie 2,5-3x więcej tekstu niż Remake, więc nawet jeśli zaczniemy ją tłumaczyć, to nie spodziewajcie się tłumaczenia w 3 miesiące, bo praca jest ważniejsza niż hobby. Także jeśli ktoś chce czekać na spolszczenie, to niech sobie zarezerwuje czas gdzieś na jesień 2025. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
To prawda i pokusiłbym się nawet o stwierdzenie, że przy DLSSQ po dłuższej chwili nie widzi się już jakiejś mega różnicy. Sam czasami nawet SS robiłem aby to sprawdzić i samo to już chyba wiele mówi. XD P.S. Większą faktycznie wizualnie różnicę niż te wszystkie skalowania\4K zrobi porządny OLED+HDR! -
Przez GordonLameman · Opublikowano
@marko Jak sobie poradziłeś z organizacją bagażnika i przewożeniem tam obowiązkowych klamotów? no nijak nie mam gdzie wcisnąć trójkąta. zarzadzanie przestrzenią bagażnika to najsłabszy element tego auta. Jeszcze gdyby był filc na boczkach to spoko. Ale jest plastik
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi