Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już ten Sezon Burz tak trochę z przymusu przeczytałem, szczerze mówiąc kompletnie mnie to nie rusza chociaż pewnie ebooka do kolekcji nabędę, Sapkowski pisał całkiem fajne opowiadania ale w dłuższej formie poległ moim zdaniem.  :) 

Teraz możecie mnie hejtować.  ;D 

• Like 1
Opublikowano

Osobiście to bardziej mi się podobała Trylogia Husycka niż ckliwy Wiedźmin. Sezon Burz był gorszy od "Wiedźmina właściwego", to fakt.

Nie spodziewam się po Sapkowskim już niczego ciekawego, ale upewnimy się po premierze. Trzeba będzie przeczytać żeby mieć paliwo do hejtu staruszka :P 

• Like 1
Opublikowano

Dzisiaj 33 zł za to arcydzieło.  :P 

Nie wiem ile wspólnego miały gry z książkami bo w żadną nie zagrałem, a wszystkie posiadam, ale serial dosyć mocno od nich odjechał pod wieloma względami.

Co do komentarzy to nie wiadomo ile z nich jest na poważnie ale wydaje mi się że dla wielu osób Wiedźmin to w zasadzie tylko gry i serial, bo słowem pisanym się brzydzą.  ;D 

Opublikowano

Ile jest na poważnie? No generalnie żaden, to już taki stały suchar. :E 

575197_andrzeju-nie-denerwuj-sie.jpg.63ca08ddc0aebb1b20779b1c2d0669a4.jpg

Zapewne kupię po premierze, niech stoi na półce obok reszty. Przeczytam i tak na Kindlu jak zakończę obecne pozycje.

Opublikowano
4 godziny temu, Mar_s napisał(a):

że dla wielu osób Wiedźmin to w zasadzie tylko gry i serial

No i wielu na świecie sięgnęło po książki po zagraniu w gry:)

Ja nie mam już czasu na czytanie papierowych książek więc od wiosny do jesieni lecę rożne abo na audiobooki(słucahm w aucie w korkach/trasie/kosząc trawę, sprzątając, do zaśnięcia itp), jak gdzieś się trafi to przesłucham. Mam kupkę wstydu książek więc na razie nie kupuje:)

https://literature.stackexchange.com/questions/2550/how-did-the-witcher-games-affect-the-popularity-of-the-witcher-books