Wiedźmin
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Katystopej · Opublikowano
Jakaś wgniotka, ryska, ogólnie parkingówki, wymieniona szyba czołowa. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Domyślana 100% jasności na HDR to nie przypadek i tego nie powinno się ruszać. Obniżając jasność w trybie HDR rozwalasz krzywą EOTF i obraz będzie wyglądał niepoprawnie. Wyjątkiem może być Dolby Vision gdzie mamy dynamiczne metadane ale z tego co testowałem tez obniżenie jasności wpływa negatywnie na jakość. Oczywiście może to komuś nie przeszkadza, ale zwracam tylko na to uwagę. Jeśli obraz na 100% jasności jest dla nas za jasny to powinnyśmy spróbować zmienić ustawienie monitora które odpowiada za śledzenie krzywej EOTF i wybrać taka która bardziej nam odpowiada. U mnie np. ustawienie TrueBlack 400 jest zbyt jasne i kompletnie mi nie odpowiada dlatego go nie używam. -
Przez VRman · Opublikowano
Do pośmiania się, jak się komuś nudzi. Framerate na poziomie "najlepszych graficznie gier na konsole, w których autorzy wyprzedzali swoje czasy i dali radę wprowadzić nowości, których ten sprzęt teoretycznie nie ma prawa obsłużyć, co robi wrażenie" -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
occt i zrob testa czy wszystko dobrzepodpiete podlaczane? zobacz podglad zdarzen a nastepnie zdarzenia niestand administracyjne czy nie ma niepokojacych objawow sprawdz czy sie nie przegrzewa, sprobuj posluchac czy dochodza jakies dziwne dzwieki, jaki masz zasilacz?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi