Auta elektryczne (BEV)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skypan · Opublikowano
Tylko właśnie to by była kontynuacja tego co jest Totalna napierdzielanka. Mnie to męczy w BF-e i to jest jeden z powodów dlaczego odpuściłem gierkę. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Dobra, gre zainstalowalem 7, po robocie. XD ze mnie kobieta jeszcze akceptuje. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Wiem, co są tu tacy którzy będą wallcować, że ktoś fanboj bo akurat tu i teraz ma czerwone także trzeba było wyjaśnić -
Przez sideband · Opublikowano
Czy ja coś sugeruje? Wrzuciłem to tylko dla śmiechu przecież to stary utwór on prze lata wpasowywał się w sytuacje na rynku. Mnie to tam ryba co kto kupuje. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Oczywiście że tak, nie da się tej fabuły zrozumieć nie przechodząc gry a zakończenie trwa kilka godzin i każdy dialog ma znaczenie bo jest ogromny rolercoster fabularny. Więc to że ci się gra nie podoba ok rozumiem ale te farmazony o oglądaniu końcówki sobie daruj Śmiem twierdzić nawet że jak ktoś grę przeszedł a nie za bardzo się skupił na fabule to nawet nie ogarnął pewnych wątków fabularnych bo naprawdę nie tylko trzeba grę przejść ale i zrozumieć bo można pominąć bardzo ważne szczegóły ale spoilerowac nie będę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi