Auta elektryczne-hybrydowe (BEV,PHEV,HEV) vs spalinowe (ICE)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
? Jest cache na każdy SM - L1, L2 wspólny o którym pisałem i od biedy AMD dorobiło sobie "L3" - infinity cache. Pomaga to szczególnie mocno, gdy mieszczą się małe kluczowe elementy, co skraca czas dostępu, bo Vram ma znacznie większe opóźnienia. Skupiłem się na DLSS, ponieważ komplet danych zajmuje sporo miejsca i musi być w całości w cache, inaczej dostaje opóźnieniem z Vramu i karta czeka, choć nadal to niewiele. Gdy załaduje pewne rzeczy do cache to nie czeka potem na dostęp do nic, dzięki niższemu opóźnieniu. Nvidia wręcz chwali się optymalizacją DLSS, tak aby dane zmieściły się w cache... -
Przez VRman · Opublikowano
Ja tam nigdy nie narzekałem na Epic Launcher. Zero problemów z logowaniem, kompletnie żadnych sytuacji gdy mnie ten program zdenerwował. Albo miałem póki co szczęście, albo to może być przez to, że jeszcze nie próbowałem nawet instalować tego syfu. -
Przez Dimazz · Opublikowano
chodziło mi tylko o pokazanie że można tanio coś kupić a niekoniecznie to będzie złe. ja też się z nim w wielu kwestiach nie zgadzam. Może źle że to wrzuciłem. Czarne lamele pijące wodę w kuchni. To niezbyt mądre połączenie ale skoro żona sobie życzyła. Szybko pójdą do zmiany jak zaczną puchnąć i zobaczy jak często to trzeba sprzątać tak samo panele nad szafkami weź to sprzątaj z kurzu. Też się zgadzam że da się kupić w rozsądnych pieniądzach różne materiały w dużych sklepach. Często widzę drewniane blaty kuchenne ze sklejki na promocjach tylko czym to zabezpieczyć. Olejować co miesiąc to głupiego robota. -
Przez Kyle · Opublikowano
Jeśli niektórzy nie potrafią myśleć o innych (umysł przestępcy w sumie), to może jest paragraf, by tego delikwenta odholować lawetą na najbliższy parking policyjny na jego (możliwie wysoki) koszt? ... skoro nauka nie pomaga, to trzeba użyć kija. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
hej przeczytaj instrukcje obslugi. sprwadz diagnostyke na stronie routera - w cmd ipconfig i zaloguj sie po adresie 192,168,x,x sprobuj podlaczac router w inne miejsce by wykluczyc gniazdko albo podpytaj elektryka jak znasz kogos zaprzyaznionego. zazwyczahj jak jakas dioda miga to jest opisane czemu miga i co powoduje problem
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi