Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@GordonLameman Ten chłopak jest w twoim typie czy co? Który raz już go wrzucasz? I co to w ogóle za mania żeby się nabijać z wyglądu? To nie jest żaden mem tylko zwykłe gówniarskie przezywanie rodem z podstawówki. Taki się urodził, ma takie poglądy jakie ma, ja nawet do wczoraj nie wiedziałem kto to jest.

Strona która opowiada jakieś pierdolety o masowych samobójstwach wśród niby tęczowej młodzieży na skutek jakiegoś prześladowania, nie ma jednocześnie oporów żeby ciągle kpić z chłopaka który wygląda tak jak wygląda.

A panowie powyżej, których błyskotliwe uwagi ukryłem, cieszcie się że na tym się skończyło. Dno.

• Confused 1
Opublikowano
28 minut temu, Mar_s napisał(a):

@GordonLameman Ten chłopak jest w twoim typie czy co? Który raz już go wrzucasz? I co to w ogóle za mania żeby się nabijać z wyglądu? To nie jest żaden mem tylko zwykłe gówniarskie przezywanie rodem z podstawówki. Taki się urodził, ma takie poglądy jakie ma, ja nawet do wczoraj nie wiedziałem kto to jest.

Strona która opowiada jakieś pierdolety o masowych samobójstwach wśród niby tęczowej młodzieży na skutek jakiegoś prześladowania, nie ma jednocześnie oporów żeby ciągle kpić z chłopaka który wygląda tak jak wygląda.

A panowie powyżej, których błyskotliwe uwagi ukryłem, cieszcie się że na tym się skończyło. Dno.

A skąd pomysł, że nabijam się z tego jak wygląda? Trochę sobie za dużo do tego dodałeś. 

Ja nabijam się z tego co robi. Wczoraj wkleiłem tego idiotę przebranego za zorro, a dziś jak próbuje udawać, że dawał sobie po ryju jak kibol, żeby popierać Nawrockiego.

• Upvote 5
Opublikowano

Bzdura.

Zareagowałeś śmiechem na chamską uwagę odnoszącą się już bezpośrednio do wyglądu, oraz do (domniemanej przecież) orientacji seksualnej.

Oczywiście uwagi te ukryłem.

• Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
14 minut temu, Mar_s napisał(a):

Bzdura.

Zareagowałeś śmiechem na chamską uwagę odnoszącą się już bezpośrednio do wyglądu, oraz do (domniemanej przecież) orientacji seksualnej.

https://noizz.pl/spoleczenstwo/oskar-szafarowicz-ukarany-przez-uw-nie-wykazal-sie-skrucha/c14z8dd

https://www.google.com/amp/s/innpoland.pl/amp/193298,oskar-szafarowicz-w-pko-bp-nie-spelnia-wymogow-kolejnego-stanowiska

Żyłeś pod kamieniem, że nie wiesz kto to jest? Śmianie się z wyglądu jest słabe, więc atakuj tych którzy to robią. Nie widziałem nawet jednego wpisu Gordona w którym by wyśmiewał jego wygląd. 

• Upvote 3
Opublikowano

Kompletnie mnie nie interesuje polityka, od lat.

To jest według Ciebie poziom jaki powinno się tolerować?

ith.jpg

To zdjęcie, ta uwaga oraz reakcja na nią chyba nieco zmienia postać rzeczy prawda?

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano

No nie pierwszy raz wrzucił jego zdjęcie, zresztą nie tylko on, dopiero teraz zauważyłem że jest dosyć popularnym niestety wrzucanie zdjęć tego chłopaka.

Koniec tematu.

@up bardzo zabawne, wyśmieję się po pracy

• Confused 1
Opublikowano

Przy czym ten pisowski młodzieniec jest osoba publiczną, działaczem politycznym i sam wrzuca swoje fotki i filmiki do netu.

Często mocno prowokacyjne. Taka ma rolę i niestety dobrze ją odgrywa, bo zamiast ignorancji to zyskuje rozgłos. 

• Upvote 4
Opublikowano
48 minut temu, Mar_s napisał(a):

Bzdura.

No i? 
Tak sobie zareagowałem. Ale wrzucam jego zdjęcia z tym co czyni, a nie jak wygląda.

Opublikowano
3 godziny temu, Henryk Nowak napisał(a):

No to nagrodź bergercs za chamski wpis. Brzydko ze strony Gordona, że dał taką emotkę, natomiast nie widzę tutaj manii nabijania się z wyglądu a o to oskarżyłeś właśnie Gordona, jedna emotka to nie mania. 

Za to ignorowanie wypocin voltq i to wątkach nie przeznaczonych do szydery i jego tysięcy niestosowanych emotek to już nie jest stronniczość tylko wolność wypowiedzi... ech te wasze standardy...

• Upvote 4